150 kr extra rabatt vid köp över 1000 kr | Kod: SPRING150
300 kr extra rabatt vid köp över 2000 kr | Kod: SPRING300

Se villkor.

GPS

/images/product/medium/36014.jpg
False
-26%
/images/product/medium/34895.jpg
False
/images/product/medium/70487.jpg
False
/images/product/medium/66180.jpg
False
/images/product/medium/54688.jpg
False
Garmin Gpsmap 86S - Marin, handhållen GPS med förinläst global baskarta
/images/product/medium/66179.jpg
False
-20%
/images/product/medium/66192.jpg
False
-41%
/images/product/medium/66649.jpg
False
/images/product/medium/63267.jpg
False


Med en GPS kan vandraren, motorcykeln, bilen eller cykeln bli utrustad till att nå en högre nivå av färdkvalité. Tänk själv att kunna planera äventyret i lugn och ro hemifrån med ett medföljande kartprogram. Att kunna förbereda exempelvis vandringens dagsetapper på kartan, med tillgång till vägar, stigar, fjällinformation, höjdskillnader, vegetation och mycket mer. En GPS blir därefter den guide man behöver, för att var dag kunna leda en genom en välplanerad upplevelse. På Outdoorexperten finns den GPS-utrustning som besökaren efterfrågar och behöver, oavsett om man är ute efter vandring genom Västergötland, en bilresa till ett efterlängtat restaurangbesök i en europeisk storstad eller om man tar motorcykeln off-road genom bergsmassiven i fjällen.

Hos Outdoorexperten är produkterna i anknytning till GPS sorterade i underkategorierna: handburet, paket, sjökartor, cykel, Mc, friluftskartor, fästen, laddare, väskor och skydd, antenner, batterier, minneskort, vägkartor och övrigt. Allt för att besökaren lättare ska finna det som hon eller han letar efter.

Handburen GPS är en tillgång

En handburen GPS är inte bara en fantastisk tillgång när man upptäcker ny terräng under vandringar, fjällvandringar, geocaching eller övriga naturupplevelser. De är också många gånger rustade med en rad nyttiga finesser. Exempelvis finns GPS-er integrerade med operativsystemet Android, vilket låter användaren nyttja sina utomhusrelaterade favoritprogram från surfplattan eller telefonen direkt till hans eller hennes GPS. Många GPS-er anpassar skärmstyrka efter rådande ljusförhållanden för att ge bästa läsbarhet till användaren. GPS-ernas tåliga skärmar är också optimerade för ett aktivt utomhusbruk.

Den som satsat på en GPS och fått lära känna GPS-ens alla fördelar kan välja mellan en rad väskor och skydd som säljs av Outdoorexperten. Exempelvis säljer Outdoorexperten skärmskydd som inte bara skyddar effektivt mot repor, men som också praktiskt motverkar reflexer.

Dela reseplaneringen med andra

Med flera GPS-modeller från Outdoorexperten finns möjlighet för användaren att dela med sig av sin data, sina kartor, waypoints, leder, rutter och geocachar. Detta skapar en social aspekt och en tillgänglighet, samt att det arbete som blivit lagt till att planera dagsetapper på exempelvis fjället, kan bli till glädje och användas även av någon annan.

Kartor för hav och land

På Outdoorexperten säljs kartor för båda hav och land. Med egna kartor specialutformade för GPS-en ges tillgång till en mängd fantastiska områden, oavsett om man planerar att besöka norra Norrland eller hellre beger sig söder ut i Europa. Med kartor från Outdoorexperten vågar man lättare följa nya stigar och vägar ut på äventyret eller färden.

Givetvis säljer Outdoorexperten även den tekniska utrustning som behövs för att kartorna i GPS-en alltid ska finnas tillgängliga, för exempelvis motorcykeln finns såväl fäste som laddare. Fästen kommer ofta i en modern design som erbjuder en fenomenal hållfasthet utan att ta upp alltför mycket plats.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…