Avdelning:

Färg:

Tillverkare:

Vapenremmar och gevärstillbehör

Med en bra vapenrem kan du enkelt och smidigt bära med dig ditt vapen på ett bekvämt och säkert sätt när du är ute på jakt. Detta är en vapenrems främsta uppgift, men en vapenrem kan även fungera som förvaring för ammunition och annat.

Det finns en mängd olika slags vapenremmar att välja mellan. Det finns stor variation när det rör utseende, design, funktion, osv. Beroende av vad du anser vara viktigt och beroende av vad du prioriterar med din vapenrem, finns mer eller mindre passande vapenremmar.

Gevärstillbehör finns det mycket av och även inom denna kategori är det upp till jägaren själv vad som prioriteras och vad som är behövligt. Vissa personer gillar att ha mycket prylar medan andra föredrar att ha färre prylar med sig ut på jaktturen. Många vill ha endast ha den sortens saker som är ytterst behövliga medan andra gärna tar med sig både ett och annat.

För att hålla reda på alla prylar som man behöver ha med sig för en lyckad jakt är det bra att se till att ha bra hållare och remmar. Även om man tillhör den skara som inte gärna tar med sig massor av prylar ut så kommer det att krävas en hel del. Som nybörjare får du räkna med att det blir mer än ett vapen och tysta kläder som ska med ut i skogen.

Bland de tillbehör som finns här på Outdoorexperten finner du bland annat rembyglar, patronhållare, linsskydd, kolvkarmshöjare och lite annat smått och gott som kan underlätta under din jakttur. Innan jakten blir vad man tänkt brukar det ta ett par gånger, men med rätt tillbehör underlättas hela turen.

Populära varumärken

Laddar…