Avdelning:

Färg:

Mer...

Storlek:

Mer...

Storlek - Barn:

Mer...

Storlek - Handskar:

Storlek - Mössor och Hjälmar :

Storlek - Skor och strumpor:

Mer...

Tillverkare:

Mer...

Underställstyper:

Skidkläder

Sortera på:

Produkter per sida:

295 kr 177 kr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Visar sida 1 av 12

Skidkläder

Skidkläder är utformade helt och hållet utifrån skidsporten. Allt ifrån valet av skärning till material, passform och ventilation utgår från utövares faktiska behov. I sortimentet finner du allt ifrån byxor till strumpor och mössor. Vi rekommenderar att du utgår ifrån din egen skidåkning i valet av skidkläder för att få bästa tänkbara upplevelse. För den som både åker längdåkning och utförsåkning kan det vara bra med en varierad garderob för att alltid kunna klä sig rätt.

Skidkläder finns i en mängd olika utföranden och det finns många välkända varumärken som har tillverkat funktionella och snygga skidkläder under en lång tid. Bland dessa finns varumärken som Norröna, Bergans och Devold. Samtliga dessa har lång historia inom skidkläder och vet vad som krävs!

Någont som är typiskt för skidkläder är att de utformats för att fungera oavsett väder. Praktiska fickor finns i allmänhet tillgängliga tillsammans med diverse hållare för lurar, liftkort osv. Med bra förstärkningar vid utsatta partier och smart ventilation, blir skidkläder en tillgång som gör skillnad.

Även vid användning av skidkläder, är det bra med flera lager. Vid blåst eller hög fuktighet sjunker temperaturen snabbt. Att komplettera med ytterligare kläder rekommenderas för alla som skall ut på längre turer.

Populära varumärken

Laddar…