Avdelning:

Färg:

Mer...

Sovsäcksfyllning:

Storlek:

Mer...

Storlek - Handskar:

Storlek - Skor och strumpor:

Tillverkare:

Mer...

Volym (liter):

Övrigt

Sortera på:

Produkter per sida:

6495 kr 4871 kr
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Övrigt

Vintersport och mer eller mindre aktiva outdooräventyr under vintern kräver rätt utrustning för att det ska bli så roligt, smidigt och säkert som möjligt. De flesta som gillar att vara ute i skog och mark har mycket av det som krävs och behövs för att få så bra upplevelser ute i naturen som möjligt, men ibland behöver man köpa till något ändå.

För alla som precis börjat inse charmen med frilufts- och outdoorliv finns det mycket rolig utrustning att börja samla på sig då utbudet är så stort. Det är viktigt att förts och främst se till säkerheten, men man ska även passa på att köpa lite roliga, extra fint designade och spännande produkter då det kan göra utflykterna extra kul.

Saker som behövs under en viss tid, men som efter ett tag slutar att behövas är exempelvis extra utrustning som behövs när man har små barn. Sådana saker som barnskidsele, expeditionssele och annat är väldigt viktigt att hitta när man vill ut på tur med sin bebis, men dessa selar upphör ju att vara nödvändiga så fort barnet blir större. Det är tur att det tillverkas denna slags utrustning så att alla som gillar frilufts- och outdoorliv kan fortsätta precis som innan man fick barn.

Mycket av den utrustning som är grundläggande finns tidigt i friluftsintresserade familjers hem, men extra saker som kanske inte är nödvändiga hela tiden eller under alla typer av utflykter brukar mer fungera som roliga extra inköp eller impulsköp när man ska köpa annat.

Småsaker som ibland glöms bort och som man brukar köpa om man är ute mycket och ofta, så som exempelvis halkskydd och brynställ, behövs inte om man bara är ute på några turer om året. Ska man däremot ha ett aktivt outdoorliv så är det behagligt att ha utrustning som underlättar de dagar man är ute på sina äventyr.

Populära varumärken

Laddar…