20% på jackor, tröjor & underställ* | Kod: WINTER20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Härkila, Mountain Equipment & Norrøna. Dras från rek. pris. Giltig t.o.m. 5/12-2022.

Bindningar

Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Visar sida 1 av 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 5

Bindningar

Att åka skidor utan bra bindningar är både svårt och farligt. Flera av de skidolyckor som sker årligen har att göra med bindningarnas bristande funktion. Det allra vanligaste felet med bindningar är att de inte löser ut som de ska. Vid turåkning kan en undermålig bindning innebära svårighet att ta sig fram, samt resultera i obehag. När man hyr eller köper skidor ska bindningarna ställas in och anpassas. Man justerar dessa för att optimera bindningens funktion och säkerhet. Det går ofta att få hjälp med justering av bindningar på flertalet skidorter. Rätt pjäxor och bindningar är en grundförutsättning för en positiv skidupplevelse!

Att välja rätt bindning efter ändamål är inga svårigheter då bindningarna är enkelt sorterade efter sportutövande. Här på Outdoorexperten har vi ett flertal välrenommerade bindningar för längdskidåkning. Bland dessa finns klassiker som Epok Tegsnäs och Fisher BCX Auto. Välj en bindning som passar dig, åkstilen och resten av din utrustning så blir ditt äventyr i snön som allra bäst.

Viktigt att ha med sig när man köper bindningar, är att kontrollera skidornas- såväl som bindningarnas bredd. Det är stor skillnad mellan de olika bindningar som förekommer till längdskidor. Vissa enklare bindningar är speciellt anpassade för att fungera ihop med smalare skidor, medan andra alternativ kräver en bredare skidmodell för att passa. Flera av de nyare och avancerade bindningarna är bra för den senare skidsorten.

Här på Outdoorexperten har vi en mängd olika bindningar för att vi ska kunna ge er kunder ett bra utbud. Man kan enkelt hitta en bindning som passar för ens ändamål här hos oss. Utöver ett rikt sortiment bindningar, saluför vi även annan skidutrustning. Däribland längd-paket samt valla för alla snöförhållanden. Vid frågor om vårt sortiment står vår kunniga personal till förfogande.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…