Avdelning:

Färg:

Tillverkare:

Kartor

Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 4

Kartor

Kartor är någonting som efterfrågas trots digitala landvinningar och GPS funktioner. Kartan är på många sätt mer än bara en vägvisare från punkt A till B. Med hjälp av dessa kan du utforska stora delar av ett område redan vid kartbordet. För en intressant och rolig vandring har möjlighet att planera din rutt utifrån sevärdheter, geografiska omständigheter, utmaningar klippor eller vägar.

Att vandra eller på annat sätt ta sig fram långsamt genom naturen förutsätter många gånger detaljerade kartor. Bilkartor eller större överblicks-bilder tappar ofta kopplingen till detaljer. Därför finns ett behov av lokalt och geografiskt avgränsade alternativ. För dig som vistas till sjöss är tydliga och avgränsade sjökort istället vad som krävs.

Friluftskartor

Kartor som skall användas i stadsmiljö kan ofta vara tillverkade i pappersmaterial. Detta innebär att de förbrukas raskt om det regnar eller om en termos skulle springa läck i väskorna. När det gäller friluftskartor är utgångsläget ett helt annat. Dessa kartor skall kunna stå emot väder, fukt, lera och vind. Det är även en fördel om de kan tvättas under rinnande vatten om de skulle bli smutsiga. De kartor du erbjuds här, hanterar de flesta påfrestningar utifrån.

Dels är de uppdelade i specifika områden för att kunna ge en lokal förankring och en rik bild av såväl småstigar som upplevelser. De är även framtagna i ett syntetmaterial som är okänsligt för väta och klarar tuff hantering. Ytterligare en fördel med vårt kartsortiment är att du kan vika kartorna flera gånger utan att de går sönder i skarvarna, vilket ofta sker med tunnare varianter.

Populära varumärken

Laddar…