Avdelning:

Färg:

Storlek:

Tillverkare:

Mer...

Volym (liter):

Träningsryggsäckar

Sortera på:

Produkter per sida:

799 kr 999 kr
L/XL M/L S/M
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Träningsryggsäckar

Träningsryggsäckar finns i ett flertal varianter med en sak gemensamt. De är till för att underlätta din träning och samtidigt erbjuda förvaringsmöjligheter. Valet av träningsryggsäck handlar i mångt och mycket om dina behov under träning. För långdistansträning är vätskesystem ofta en viktig del. Bland våra träningsryggsäckar hittar du snabbt alternativ med integrerad vätskeblåsa. Andra har en design som möjliggör enkel förvaring av flaskor. För att hitta rätt ryggsäck kan du utgå från erfarenhet eller fritt botanisera i utbudet träningsryggsäckar för din specifika aktivitet.

Ventilation

Någonting som kan anses vara självklart vad gäller träningsryggsäckar är att de skall ha bra ventilation. Ryggen avger en hel del värme under hård träning varför ventilation är kritiskt. I förlängningen kan detta påverka din prestation. Utmaningen med att tillverka träningsryggsäckar med bra ventilation, handlar om att väskan samtidigt skall sitta tätt mot kroppen. Inte minst är detta viktigt vid löpning eller cykling där en rörlig väska kan påverka balansen och irritera.

Material

Detta går hand i hand med frågan om ventilation. Samtidigt bör hela ryggsäckens material vara anpassat för träningsaktiviteten. Många gånger krävs vattenavvisande material som möjliggör träning även vid regn eller i vattennära områden. Rivstyrkan bör också ses över om man vet att ryggsäcken kommer att utsättas för nötning, vassa kanter eller grenar. Sist men inte minst är vikten avgörande för hur väl din träningsryggsäck kommer att fungera i vardagen. Nu finns en rad bra material som väger minimalt. Dessa slitstarka alternativ till de traditionella motsvarigheterna har bidragit till en helt ny typ av väskor.

Populära varumärken

Laddar…