20% på ett köp | Kod: OESWE
Fynda kläder & utrustning inför sommaren
Se villkor.

Sittunderlag

-22%
/images/product/medium/78289.jpg
Green
True
-15%
/images/product/medium/61660.jpg
False
/images/product/medium/78905.jpg
False
-22%
/images/product/medium/46103.jpg
False
Therm-A-Rest Lite Seat - Extremt lätt sittdyna för dig som bryr dig om att sitta skön
/images/product/medium/45339.png
False
Exped Sit Pad, sittdyna
/images/product/medium/46098.jpg
False
Therm-A-Rest Z Seat Sol är ett ultralätt sittunderlag som är så gott som oförstörbart.
/images/product/medium/31258.jpg
False

Sittunderlag

Sittunderlag är en självklar del av utrustningen både i fjällen och till skogs. Med hjälp av dessa elimineras problem med fukt och kyla när man behöver en paus för att återhämta krafterna under en vandring. Utbudet är större än tidigare och har i mångt och mycket följd tekniska landvinningar för liggunderlag. Enkelt sammanfattat är sittunderlaget en mindre variant av liggunderlaget. Dock med vissa skillnader. Även om dess funktion och utseende i stort är de samma, behöver sittunderlaget inte nå upp till samma komfortnivå som ett liggunderlag där man spenderar hela natten. Sittunderlaget bör förvisso vara bekvämt, men är en tillfällig sittplats. Detta innebär att dess material kan vara tunnare och lättare.

Enkelt att ha med sig ut

Bland dagens sittunderlag finns såväl uppblåsbara som solida modeller. Generellt är de hopfällbara antingen genom att tömma ut luften, eller att vika en solid modell. Sittunderlagen tar obefintlig plats i packningen och väger så lite som 22 gram sett till de lättaste alternativen i shoppen. Om du vet med dig att ni kommer att vistas i fuktiga och kalla miljöer, kan det vara bra att välja sittunderlag som inte tar till sig fukt och som isolerar bra även under dessa situationer.

Välkommen att botanisera bland våra sittunderlag för friluftsintresserade.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…