Spara 100-1000 kr på ditt köp!
Se alla erbjudanden i vår rabattstege på startsidan.
 » 

Ståltermosar

-25%
-20%
-20%
-20%
-28% Klean Kanteen Tkpro 750ml - Ståltermos
-18% Klean Kanteen Tkpro 750ml - Ståltermos
-25% Klean Kanteen Tkpro 500ml - Ståltermos
-18% Klean Kanteen Tkpro 500ml - Ståltermos
-25% Klean Kanteen Tkpro 1000ml - Ståltermos
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Ståltermosar

Ståltermosar är något som flertalet har en relation till. Dessa slagtåliga, effektiva, termosar håller temperaturen både hos varma och kalla drycker under aktiviteten. Sortimentet termosar är mycket stort och går att dela in i mattermosar, termosar och termosmuggar. Samtliga alternativ finns att hitta via oss. Valet av ståltermos bygger på en rad faktorer. Inte minst volym. När det gäller mattermosar är det inte ovanligt med större volym. Detta för att även rymma matbehållarna vilka möjliggör varmhållning av flera olika rätter samtidigt.

Kvalitet

När det gäller ståltermosar finns det ett flertal olika kvaliteter. Vissa tillverkare erbjuder livstidsgaranti och har mycket bra stålsammansättning i sina termosar. Andra har något enklare material. Grundprincipen är densamma oavsett vad för ståltermos man väljer. Ett vakuumskikt mellan innerhölje och ytterskal håller drycken eller maten varm. Värmeledningen blir minimal mellan ytterskal och dryck i och med isolationen som finns däremellan. Design av termosar är något som blivit allt vanligare. Det finns ett flertal färgkombinationer och strukturer för den som vill ha en personlig och unik termos. De skrovligare och matta ytor som kan ses på flera termosar, gör att man får bättre grepp även när man är svettig eller termosen blöt. Termosmuggar har blivit populärt och uppskattas av många! Dessa kombinerar muggens och termosens funktion ypperligt! Värmehållningen är ofta kortare än för en termos, samtidigt som funktionen är optimal när man vill ha en varm dryck med sig under färd.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…