20% på jackor, tröjor & underställ* | Kod: WINTER20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Härkila, Mountain Equipment & Norrøna. Dras från rek. pris. Giltig t.o.m. 5/12-2022.

Stekpannor, kastruller och kaffepannor

-30%
-30%
-20% Trangia Lock Tundra Black - Lock till Tundra-setet från Trangia
-18% MSR Pika 1L Teapot, kaffekanna
-20%
-16%
-34%
-23%
-28% Stekpanna
-25%
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Stekpannor

De flesta friluftskök innehåller såväl kastruller som brännare och vindskydd. Stekpannor är ofta en del av köket, men ibland kan man behöva komplettera köket med en sådan. Stekpannor får utstå tuff användning och höga temperaturer är det viktigt att välja kvalitet. Dagens modernare stekpannor är vanligtvis av hårdanodiserad aluminium. Detta är ett material som klarar mycket tuffa utmaningar. Är stekpannan även utrustad med flera lagers beläggning, elimineras flera av riskerna med att bränna maten. Non-stick ytorna bör inte utsättas för vassa föremål. Därför bör man komplettera sin utrustning med köksredskap av trä eller plast.

Välj utrustning

Det finns en rad olika modeller att välja bland och inte sällan vill man hitta en som fungerar till allt. Hur stor yta och djup som efterfrågas handlar helt om vad du vill kunna laga. En något djupare stekpanna ger en uppsjö valmöjligheter och uppskattas av många. Om pannan skall användas över eld är det bra om handtagen är av metall istället för plast. Tänk igenom hur du vill använda ditt utekök och välj utifrån dessa faktorer.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…