20% rabatt på nyheter!
KOD: NEW23.
Se villkor.

Tillbehör till Flytvästar

-85%
/images/product/medium/44825.jpg
False
Baltic Capsule United Moulders, reservdel till Pro Sensor Elite automatventil.

Saknar du något inför din båttur?

Här hittar du produkter som kompletterar din flytväst eller som helt enkelt är bra att ha med på båten. Du som har en uppblåsbar flytväst kan hitta gaspatroner och återuppladdningssystem, och för dig som vill säkra flytvästen ytterligare har vi olika grenbandskit. Om du ska paddla långt hittar du även ett dricksystem som du kan fästa på din flytväst.

Här finns också en automatisk uppblåsbar livboj som kan underlätta om du eller en familjemedlem faller överbord. Vi har också en praktisk flytkropp som är förpackad i en liten diskret väska som du kan bära på höften, magen eller ryggen. Denna aktiveras genom att du plockar fram den ur väskan, trär den över huvudet och drar i ett uppblåsningssnöre.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…