150 kr extra rabatt vid köp över 1000 kr | Kod: SPRING150
300 kr extra rabatt vid köp över 2000 kr | Kod: SPRING300

Se villkor.

Kaffe

-20%
/images/product/medium/36518.jpg
False
Lemmel Kaffe, mörkrostad kok eko/KRAV 450 g
Köp 6 betala för 5
-20%
/images/product/medium/33069.jpg
False
Köp 6 betala för 5
/images/product/medium/26749.jpg
False
Köp 6 betala för 5
/images/product/medium/68772.png
False
Köp 6 betala för 5
-20%
/images/product/medium/68953.jpg
False
Köp 6 betala för 5
-20%
/images/product/medium/35525.jpg
False
Köp 6 betala för 5
/images/product/medium/68800.png
False
/images/product/medium/36519.jpg
False
Lemmel Kaffe, mörkrostade hela bönor eko/KRAV 500 g
Köp 6 betala för 5
/images/product/medium/73390.jpg
False
Köp 6 betala för 5

KAFFE

Kaffeälskare finns det många av, det kokas, bryggs, pressas och så finns det snabbvarianterna. Här hittar du olika produkter för att du ska kunna njuta av ditt kaffe även när du är ute på äventyr.

Kokkaffe

Inget smakar väl så gott som en kopp kaffe som är kokad över lägerelden. För dig som ställer höga krav på din kaffetår så har vi ett ekologiskt och KRAV-märkt kaffe från Lemmel Kaffe. Vill du njuta av världens första mörkrostade kokkaffe så ska du köpa Lemmel Kaffe. Det smakar ljuvligt gott och är uppskattat även av de mest kräsna finsmakarna. Lemmel Kaffe finns både i hela bönor och färdigmald kokkaffe.

Bryggkaffe

Med Cafflano Kompact eller Cafflano Klassic brygger du ditt kaffe vart du än är. Cafflano Kompact är en kaffepress som du smidigt tar med dig på din tur. Cafflano Klassic är en portabel och kompakt kaffemaskin som består av en i hopfällbar kaffekvarn, ett filter och en mugg, allt du behöver är kaffe och hett vatten. Med Cafflano Klassic kan du enkelt välja malningsgrad på kaffebönorna. Testa gärna tillsammans med bönor från Lemmel Kaffe.

Espresso

För dig som börjar varje dag med en espresso så har vi världens minsta espressomaskin från Handpresso Wild. Espressomaskinen fungerar helt utan el och tar minimalt med plats och väger nästan ingenting. Perfekt för dig som ska ut på äventyr men inte vill lämna espressomaskinen hemma.

Snabbkaffe

För dig som varken har möjlighet att koka ditt kaffe eller bära med dig en kaffebryggare så har vi ett snabbkaffe från Grovers Cup Brazil. Det enda du behöver för att få två koppar kaffe är att tillsätta 0, 5 liter kaffe och vänta i några minuter. Grovers Cup Brazil är ett kaffe av hög kvalité och finns i flera olika smaker.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…