PRE SEASON SALE | UPP TILL 60%
Fynda förra årets produkter till grymma priser

Stolsryggsäckar

-18%
/images/product/medium/68021.jpg
False
/images/product/medium/30599.jpg
False
Stolsryggäsck
/images/product/medium/82872.png
False

Stolryggsäckar

Stolryggsäckar underlättar vid långa pauser och erbjuder en möjlighet att vila benen en bit ovan mark. En stolryggsäck kombinerar bärsystemet med en smidig pall som inte tar upp någon egentlig plats på ryggen.

Vid jakt och stillhet

Stolryggsäckar används ofta vid jakt då väntan hör till normen. Av denna anledning är dessa ryggsäckar nästan alltid kamouflagefärgade eller naturfärgade för att enkelt kunna smälta in i sin terräng. En stolryggsäck behöver tillfredsställa fler behov än att erbjuda en bra och stabil stol. Det krävs att ryggsäcken även har många bra fack, fickor, remmar, bälten med mera. Alla de krav som råder vid köp av en vanlig ryggsäck bör också kunna förutsättas när man inhandlar stolryggsäck. Både passform, funktion och allmän komfort blir viktigare än design just vad gäller stolryggsäckar vilka skall kunna kamoufleras bra. Flera av de stolryggsäckar som finns i sortimentet är i vattensäkert material för att garantera torr packning. Även om dessa ryggsäckar ofta förknippas med jakt, uppskattas det stort även bland de som inte jagar. Oavsett aktivitet är en skön sittplats önskvärt. Det finns inbyggt här!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…