Avdelning:

Färg:

Tillverkare:

Säkerhet


Sortering:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2:

Säkerhet

Säkerhetsutrustning är inte bara en fråga om sändare, räddningslinor, lavinspadar eller vattenrening. Det handlar lika mycket om säker förvaring av kontanter, nycklar och andra tillhörigheter. Allt utifrån situation. Utbudet är stort oavsett om du söker dold förvaring eller smidiga lås. Har du för avsikt att färdas utomlands är pass, kontanter, försäkringskort och telefon exempel på sådant som bör förvaras säkert och tillgängligt.

Dold förvaring

En klassiker för både äventyrare och tågluffare är bältet med dold förvaring. Kontanter för att klara svåra situationer ryms i den integrerade fickan. Ytterligare en fördel är att ficktjuvar får mycket svårt att komma åt alla dina tillgångar. Det finns en mängd alternativ till bältesförvaring. Däribland tunna väskor som bärs i ett band om halsen. Dessa rymmer betydligt mer och lämpar sig bra för pass och andra dokument.

Säkra plånböcker

Vi har plånböcker som både hanterar digital stöld och oväder. Vattentäta material i kombination med RFID-anpassade funktioner. Dessa minimerar risken för identitetsstöld samtidigt som de håller dina ägodelar torra i både ösregn och fukt. Här finns även lås till ryggsäckar, packning eller utrustning. Välj mellan kodlås, nyckellås eller hänglås med vajer.

Populära varumärken

Laddar…