20% på valfria löparskor!
Kod: RUN20 | *Ej On. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-14.
 » 

Regnskydd

Regnskydd

Ett aktivt friluftsliv kräver att man har bra utrustning! Undermålig sådan kan innebära att en rolig utflykt blir en obekväm upplevelse. För den som vistats mycket i det fria är regnskydd en självklar del av packningen. Ett sådant håller packningen och bäraren torr även under blåst och regn. De företag som arbetar med att ta fram utrustning för den aktiva friluftsmänniskan jobbar ständigt med att hitta nya alternativ. Produktutvecklingen för friluftsliv handlar ofta om att använda nya material och att därmed öka funktionen samt minska vikten. När det gäller teknisk utrustning såväl som kläder, är det viktigt att undvika fukt. De regnskydd som finns här i shoppen är utformade för att klara hårt väder utan att ge sig. Det finns regnskydd för allt ifrån hjälmar till ryggsäckar.

Enkel försäkring

Även om man vistas i naturen under sommaren, kan nedkylning och fukt resultera i förkylningar och obehag. Ett regnskydd av smidig variant tar nästan ingen plats i packningen och kan dessutom fästas snabbt runt väska och utrustning.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…