20% extra rabatt på allt inom vandring och camping* | Kod: CAMP20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från nuvarande pris. T.o.m. 15/8-2022.

Plånböcker och förvaring

-20% Snugpak Pakbox 2 liter
-50%
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Plånböcker och förvaring

Tåliga och vattenavvisande förvaring är någonting som går som en röd tråd genom friluftsutrustning. Detta gäller även plånböcker och necessärer. Vi har valt ut ett antal smarta och behändiga alternativ som gör din packning smidigare, säkrare och torrare. Oavsett om det gäller en längre vandring eller en weekendvistelse, kan rätt förvaring göra skillnad.

Organiserad förvaring

Att hitta vad man söker i packningen är ingen utopi! Det är inte heller omöjligt att få ner mer än man tror i väskan. Strategiskt utformade innerpåsar till ryggsäcken gör att packningen blir strukturerad och tillgänglig. Vi har bland annat valt ut sådana produkter från välkända Osprey vilka är en stor auktoritet i branschen. Vid transport att skrymmande kläder eller jackor minskas packvolymen drastiskt genom att använda kompressionspåsar. De vi erbjuder kan minska innehållets volym upp till hela 80 %.

Vattentätt

Att förvaringen inte skall släppa in fukt och väta är en självklarhet. Dock räcker inte vattenavvisande material om en kajak slår runt. Drybags är helt och hållet vattentäta och har ett väl utvecklat system för att hindra fukt från att ta sig in i packningen. Bland annat kan vi rekommendera drybags från Lundhags. Du hittar dessa hos oss. Det finns massor av smarta förvaringslösningar som passar perfekt för friluftsentusiaster. Bland annat hjälmhållare, löstagbara fickor, bärremmar och förvaring för toalettsaker. Vill eller behöver man ha med sig sin allra mest avancerade kamera finns det perfekta, funktionella och snygga kameraväskor i praktiska material som gör att kameran ligger i tryggt förvar även vid nederbörd.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…