Avdelning:

Funktion:

Färg:

Klocktyp:

Skärmstorlek:

Skärmtyp:

Storlek:

Tillverkare:

Mer...

Volym (liter):

Klättertillbehör

Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 4

Övrigt

När det kommer till klättring i synnerhet och ett aktivt outdoorliv i allmänhet är säkerhet en stor, betydelsefull faktor. Oavsett vad man gillar att göra som aktiv outdoorfantast är det ofta flera saker man behöver ta med sig ut på sina äventyr. Detta för att minska risker. Många som klättrar vill ha så lite prylar som möjligt med sig ut på tur medan andra vill ha med sig klart fler. Inom klättring finns ett stort antal tillbehör och övrig utrustning som kan vara bra att ha. Det gäller allt ifrån extrautrustning till solglasögon, förvaringsväskor och annat. När det kommer till klättring finns också en rad nyttiga föremål som man inte behöver ha med sig under klättring. Till denna kategori räknas bland annat verktyg för greppträning, rengöring, materialvård och förvaring.

Här kan man köpa allt från borstar till utvändiga extrafickor som kan fästas på ryggsäcken. Detta är bara ett axplock av produkterna som finns i denna kategori och är man ute efter något speciellt inför klättringen är det här man ska ta sig en titt.

Olika sorters set och kit är bra både för nybörjaren och för den mer erfarne av klättrare då många kit består av mycket bra prylar i en enkel allt i ett- lösning som underlättar packningen. Att få exempelvis både lina, karbiner, slingor, linlås och drybag i ett enda kit uppskattas av många klättrare. Naturligtvis finns alla komponenter även att köpa separat om man så önskar.

Populära varumärken

Laddar…