20% på valfria löparskor!
Kod: RUN20 | *Ej On. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-14.
 » 

Första Hjälpen

Första hjälpen

Här hittar du första hjälpen-kit i flera olika storlekar, vilket ger dig möjlighet att välja ett som passar din packning och dina behov. Kit från Lifesystems är framtagna av expeditionsdoktorn Hugh Montgomery och medlemmar av British Special Forces medicinska team. Du hittar även mycket lätta (62 gram), kompakta filtar i metalliserad polyester för nödsituationer. De skyddar mot nedkylning och reflekterar över 80 % av din kroppsvärme samt är både vind- och vattentäta.

Vad innehåller ett första hjälpen-kit från Lifesystems?

Ett kit innehåller, beroende på storlek, olika sjukvårdsprodukter: diverse plåster, säkerhetsnålar, gasbinda, diverse bandage, sax, pincett, vinylhandskar, förband, antiseptiska servetter, kirurgtejp, bränngel (bränngelen appliceras på brännskador och förhindrar infektion samt lindrar smärtan. Undvik att använda andra salvor på en brännskada.), zinkoxid, ögonlappar, termometer, silvertejp och lysstav. De större kit som kommer från denna tillverkare innehåller samtliga ovanstående produkter. Dessutom finns mindre och lättare kit för dig som vill hålla ned vikten eller inte rör dig lika långt från civilisationen.

Att alltid ha med sig ett första hjälpen-kit gör att du är förberedd på att ta hand om de skador som kan uppstå när du rör dig ute i vildmarken. Framförallt om det är långt till civilisationen har du nytta av att ha med dig det som behövs för att ta hand om enklare skador samt förstås även mer avancerade. Det kan göra skillnaden mellan om du kan fortsätta vandringen eller är tvungen att avbryta. Våra första hjälpen-kit finns i flera olika versioner, så du hittar lätt ett som passar just dina behov.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…