Tillverkare:

Hundpejl-GPS

Idag finns en mängd olika pejlings-lösningar för din jakthund och med det tekniska förbättringarna kan man förvänta sig både funktionalitet och hållbarhet. Idag är utbudet stort och den som är intresserad av att köpa hundpejl har ett flertal att välja bland.

För att veta hur och var hunden arbetar under jakten är det viktigt att man har bra hundpejl. Ju bättre hundpejl desto enklare är det att hålla reda på var hunden befinner sig. Det finns såväl enklare som mer avancerade alternativ att välja bland. Många gånger handlar valet om vad för terräng man befinner sig i och vad man jagar. Grythundar kräver ofta en skarpare GPS för att man skall kunna följa arbetet under jord.

Hundpejl med GPS är mycket praktiska och visar tydligt var jakthunden befinner sig. Med en tillhörande mottagare kan man få ut en karta över området och se hur hundens har rört sig. Man kan även se det exakta avståndet från sin egen position till hundens. På detta sätt underlättas samarbetet.

Hundpejl med GPS gör jakten rolig och spännande. Informationen som visas avser riktning, avstånd och markering på kartan. Detta gör att man jagar tillsammans med hunden, trots att hunden finns långt från ens egen position. Istället för att hamna i situationer där man inte lyckas spåra sin hund är man med en hundpejl-GPS alltid säker på att nå fram till sin jakthund oavsett var det befinner sig.

Populära varumärken

Laddar…