Storlek - Skor och strumpor:

Tillverkare:

Hörselskydd


Sortering:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2:

Hörselskydd

Vid jakt är det av förklarliga skäl viktigt att man skyddar sina öron. Höga ljud kan ge men för livet men med rätt produkter som är anpassade efter jakt, kan man vara säker på att man är skyddad trots de höga ljud som ofta förekommer.

För en jägare är det viktigt att ha bra hörsel. Det enda ögonblicket under jakten då man inte behöver sin hörsel är under själva skottögonblicket då höga ljud förekommer. Vid skottögonblicket är det väldigt behagligt att ha bra hörselskydd som tar bort de kraftigaste ljuden. Detta gäller även vid skytteövningar.

Idag finns hörselskydd som både förstärker ljud och som skyddar mot ljud. Under tiden man rör sig och jagar så kan man ha hörselskydd som hjälper till att förstärka ljud så att man enkelt kan höra varenda gren som knäcks. När det sedan är dags för skottet, blockeras istället ljudet vilket är oerhört praktiskt.

Se till att du väljer hörselskydd som du tycker känns bekväma då du kommer att ha dem på dig under långa perioder ute i skogen. Är dina hörselskydd obekväma riskerar du att du kommer att gå omkring utan dina hörselskydd under större delen av jakten. Då det finns många bekväma hörselskydd på marknaden idag, kan du hitta några som passar just dig.

Populära varumärken

Laddar…