Tillverkare:

Skytteglasögon


Sortering:

Produkter per sida:


Skytteglasögon

Många som inte är insatta i vad ett par skytteglasögon faktiskt fyller för funktion ställer sig ofta frågan om varför deras vanliga glasögon inte duger gott och väl. Då situationen är en helt annan ute i skogen under jakt än vad den är under en vanlig arbetsdag, ställs helt andra krav som de flesta vanliga glasögon inte hanterar.

Behöver man inte ha skytteglasögon med styrka, utan bara som skydd är det av förklarliga skäl betydligt lättare att hitta ett par som man kan trivas med. Detta är den sortens skytteglasögon vi säljer här på Outdoorexperten.

Skytteglasögon är speciellt framtagna för att skydda dina ögon både mot splitter, hagel och solljus. Skytteglasögon fyller med andra ord många funktioner i en helhetslösning. Många skyttar använder även skytteglasögon i syftet att uppfatta kontraster bättre när ljusförhållandena utomhus inte är de bästa. Detta funkar toppen exempelvis vid lerduveskytte, men även vid annat skytte.

Vanliga skytteglasögon som man kan köpa här hos oss passar alla och man kan enkelt hitta ett par som man kan trivas med under jakten. Skyddsglasögonen ni finner här hos oss är högst komfortabla samt funktionella.

Populära varumärken

Laddar…