20% rabatt på träningskläder & löparskor* | Kod: SWEAT20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Norrøna & Mountain Equipment. Dras från rek. pris. Gäller t.o.m. 9/10-2022.

Kläder

-

-20%
-50%
-23%
-35%
-35%
-35%
-20%
-20%
-35%
-20%
-30%
-35%
-50% Nordfjell Mens Adventure Pro Pant - Vandringsbyxor till utmanande vandringar för herrar
-50%
-20%
-69%
-70% Aelvdal Jacket Skärklitt Women  - Skaljacka för damer
-35%
-50% Nordfjell Mens Explore Pro Pant - Mångsidiga vandringsbyxor för herrar
-25%
-35%
-21%
-30%
-20%
-50% Nordfjell Womens Explore Pro Pant - Mångsidiga vandringsbyxor för damer
-20%
-28%
-25%
-20%
-30%
Visar sida 1 av 92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 92

Bästsäljare

-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-69%
Inget dåligt väder? Aldrig blir valet av kläder så viktigt som när man befinner sig i naturen. Med minsta möjliga packning att bära blir klädvalen begränsade. Att välja kläder för många väder kan därför bli guld värt, exempelvis genom andningsförmåga, lätt tyngd, praktiska fickor och sömmar, vattenavstötande material, men också att man genom lager-på-lager-metoden snabbt kan få upp skydd och värme när situationen kräver det. 

Kläder som är bekväma, skyddande, funktionella och har snygg design erbjuds på Outdoorexperten. Från mjuka värmande fleecejackor till lätta t-shirts, sockor, shorts och byxor för sportaktiviteter samt jackor och västar för extra värme, vatten- och vindisolering.

Outdoorexperten har samlat sitt sortiment av kläder och tillbehör i underkategorierna byxor, jackor, västar, tröjor, skjortor, materialvård, tights, underställ, handskar, mössor, badkläder, buffar, halsdukar, kepsar, kjolar, klänningar, overaller, shorts, strumpor, t-shirts. underkläder och övrigt. Allt för att Outdoorexpertens besökare ska ha lättare att finna det man söker.

Håll värmen med kläder från Outdoorexperten

Jackor, västar, underställ, byxor, mössor, handskar och buffar: med kläder från Outdoorexperten hålls värmen i alla klimat. Bland jackorna hittas exempelvis fleecejackor i kvinnliga kroppsnära passformer i varierande färger eller snygga kappor gjorda av en mjuk skön bomullsblandning. Det finns också smidiga skidjackor, så väl vatten- som vindtäta med överlägsen andningsförmåga. Flera jackor är rustade med lite längre ryggparti och för smidigare rörelsefrihet kan armbågarna vara förböjda.

Bland Outdoorexpertens sortiment finns regnbyxor av hög kvalité eller luftiga byxor att använda på årets alla säsonger. Det finns byxor med sidoventilation för bättre temperaturreglering och grenkil för bättre rörelsefrihet. Säkerhetsfickor, telefonfodral och snölås är ytterligare detaljer som skänker det lilla extra till flera byxor som säljs av Outdoorexperten.

Underställ finns i flera olika modeller hos Outdoorexperten, så som även i 3/4-längd eller som One Piece. De är tillverkade i skönt material, god passform och flera har även den tekniska förmågan att vara idealiska för träningsaktiviteter i alla väderlekar och årstider. Exempelvis merinoull som har en temperaturreglerande förmåga att hålla värmen när det är kallt och som är svalkande när det är varmt. Dessutom eliminerar merinoull odörer.

Outdoorexperten säljer även handskar och mössor, så som varma sköna skidhandskar som skyddar i kalla, blåsiga och våta väder, en del även med möjlighet att själv ta ut och anpassa isoleringen och med extra vaddering på knogarna för skydd mot stötar. Bland mössorna finns många som är utmärkt anpassade för träning och motion i kallare temperatur.

Skjortor till vandringsturen

Outdoorexperten säljer skjortor i varma och sköna material som passar lika väl till vandringsturen som de är snygga och funktionella. Flera skjortor finns i material med riktigt god andningsförmåga och med snabbtorkande egenskaper. En del med lång ärm, andra med kort. Allt för kundens eget tycke och smak.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…