Avdelning:

Tillverkare:

Mer...

Skor

Sortera på:

Produkter per sida:

4695 kr 3521 kr
1795 kr 1167 kr
2195 kr 1536 kr
1195 kr 836 kr
3495 kr 2446 kr
195 kr 136 kr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Visar sida 1 av 26


På Outdoorexperten hittar man skor för alla årstider, väder och underlag. Oavsett om man söker en vattentät stövel för dagar när himlen öppnar sig, en bekväm fritidssko för promenader, eller en lätt löparsko för att sätta det nya rekordet, så har Outdoorexperten de skor man söker. 

Att välja rätt skor kan vara avgörande för kvalitén på många upplevelser, inte bara under löprundan, skidturerna eller fjällvandringen. På Outdoorexperten finns omsorgsfullt utvalda produkter i kategorierna: stövlar, fritidsskor, kängor, löparskor, pjäxor, sandaler, vinterskor och skotillbehör. Med hjälp av tydliga uppdelningar blir det lättare att hitta rätt. 

Outdoorexperten erbjuder skor från flera välkända kvalitetsmärken och har produkter inom den allra senaste teknologin för slittåliga material, fotriktiga sulor, vattenavvisande behandlingar, värmeisolerande förmåga, ventilationsförmåga med mera. Så oavsett om man letar efter de varma kängorna som ska bäras på utmaningar i Himalaya, eller om man söker efter en skön, snygg och lättare promenadsko till jobbet, så har man hamnat alldeles rätt. 

Skor för ett aktivt liv

Stövlar

Stövlar för regn, sjönära liv och våta marker har utvecklats mycket under senare år. Outdoorexpertens sortiment erbjuder det allra senaste inom slitstarka och bekväma stövlar tillverkade med skiftande material som ex. naturgummi eller neopren, och många med ex. värmande fleecefoder. Det finns stövlar som klarar utmaningen att hålla fötterna varma och torra ner till riktigt många minusgrader, likväl som det finns bekväma klassiska höga och låga stövlar, idealiska för vardagsliv och stadsbruk.

Fritidsskor, kängor och sandaler

Outdoorexperten erbjuder många bekväma promenad- och fritidsskor, kängor och sandaler som klarar många långa promenader utan att ge avkall på fotens komfort. Flera skor är utvecklade med stötdämpning, stöd och stabilitet och med en innersula som anpassar sig efter den unika fotens form. Andra praktiska finesser kan vara att det på somliga fritidsskor är möjligt att helt ta ut innersulan för att byta den mot en ortopedisk innersula. Att ha ett vattenavvisande yttre, samtidigt som skon är rustad med en maximal andningsförmåga är andra starka fördelar man kan finna i fritidsskor och kängor från Outdoorexperten. Ska fritidsskon eller sandalen användas inomhus, så glöm inte hålla utkik efter det sortiment av skor som inte lämnar märken på golv.

Löparskor eller pjäxor?

Oavsett om man föredrar sommar- eller vinteraktiviteter har Outdoorexperten skor för tillfället. Från traditionella löparskor av hög kvalité till moderna barfotaskor för en marknära träning som främjar det naturliga steget. Skor från Outdoorexperten kan hjälpa sina bärare att utvecklas i sin träning.

Förläng skons livslängd med bra produkter

Outdoorexperten erbjuder inte bara sköna innersulor som ett extra tillbehör. På Outdoorexperten säljs många produkter som tar hand om och förlänger livslängden på dina skor, exempelvis impregneringsmedel som även tar hänsyn till miljön, läderbehandlingsmedel som både vårdar och impregnerar alla typer av läderskor. Outdoorexperten säljer även rengöringsmedel för skor.

Populära varumärken

Laddar…