Maxa rabatten!
10% extra rabatt på redan sänkta priser* | Kod: XMAS10
25% rabatt på ordinarie priser* | Kod: XMAS25

Klockor

-

-18%
-18%
-32%
-18%
-18%
-23%
-23%
-18%
-25%
-25%
-25%
-25%
-23%
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Klockor

Träningsklockor är för många en självklar del av utrustningen. Till skillnad från traditionella klockor har dessa ett flertal funktioner och användningsområden vilka bidrar till såväl träningsresultat som upplevelse. Bland de funktioner som vanligtvis ingår finns pulsmätning. För den som vill optimera sin fettförbränning eller jobba med mjölksyraträning är pulsinformation viktig. Flera moderna klockor ger exakt information utan sladdar, är det enkelt att få tillförlitliga pulssiffror kontinuerligt under de aktiviteter som utförs. Vissa av dessa träningsklockor ger också möjlighet till synkning mot tidigare träningsresultat för att du enkelt skall kunna följa progressionen i din träning. Klassiska funktioner som ingår i många modeller är höjdmätare, stoppur, barometer och termometer. Underhållning vid träning är någonting som efterfrågas stort. Att höra musik som ökar prestationsförmågan och som inspirerar, kan göra skillnad oavsett aktivitet. Vissa av de klockor du finner i sortimentet har inbyggd funktionalitet för detta.

GPS är någonting som kraftigt påverkat de användningsområden som gäller för träningsklockor. I och med GPSfunktionen, kan du se allt ifrån snitthastighet till position. Detta ger dig möjlighet att noga kunna följa dina resultat och att på ett enkelt sätt hitta rätt vid träning på nya platser. Oavsett om du tränar kondition eller jobbar på ökad metabolism kan detta vara någonting som gör skillnad på riktigt. Oavsett val av träningsklocka går det att räkna med smart gränssnitt, vattentålighet, uppföljning och kvalitet.

Avancerade klockor

Estetiskt har träningsklockor ofta förknippats med starka färger och syntetmaterial. Dock har även detta genomgått ett skifte. I sortimentet hos oss finns ett rikt utbud i flera material och stilar. Allt ifrån klassiska träningsklockor som Adidas smart run, till exklusiva varianter som Garmin Fenix 3 HR. Vilken träningsklocka är rätt för dig?

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…