20% rabatt på hela vandringssortimentet* | Kod: AUTUMN20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från rek. pris. Gäller t.o.m. 5/10-2022.

Kosttillskott

Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Kosttillskott

Det finns ett flertal valmöjligheter när det gäller kosttillskott och under hård träning kan dessa påverka resultatet. För att kunna välja rätt kosttillskott krävs viss kännedom om vad de innehåller och även kunskap om hur kroppen förbränner kalorier. Naturligtvis finns också kosttillskott som inte är till för att vara punktåtgärder utan som istället på sikt förbättrar kroppens hälsa. Till de senare hör bland annat fettsyror som vid långvarig konsumtion gör stor skillnad! För den som tränar hårt, eller behöver extraenergi under tävling, finns en rad alternativ. Vissa är främst till för att fylla glykogennivåerna. Detta är den snabba energi som förbränns snabbast. Visst kosttillskott finns vars syfte är att förbättra inlagringen kolhydrater i musklerna och höja ATP. Hur kroppen förbränner kolhydrater respektive fett, är en hel vetenskap. Det finns riklig information att sätta sig in i om man så vill. För att kunna välja rätt kosttillskott krävs dock inte denna fackkunskap i någon större utsträckning. Behöver du snabb energi för att orka länge under hård träning, finns såväl drycker som gel att välja bland. Ökad energi inför träning ges ofta som kombination av kolhydrater och koffein. Dessa sportdrycker går att handla både som pulver och färdig dryck. Bars, vilket blivit mycket efterfrågat, är egentligen inte huvudsakligen till för att konsumera under träning. Dock kan dessa bidra med nödvändig näring under vandring eller mellan måltider.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…