Avdelning:

Färg:

Mer...

Storlek - Mössor och Hjälmar:

Storlek:

Tillverkare:

Mer...

Kepsar


Sortering:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 4:

Kepsar

Här hittar du vårt sortiment av kepsar för friluftsbruk, samt även några hattar och solhattar. Kepsen värmer ditt huvud och tar framförallt bort solen ur dina ögon. Vi har kepsar från kända kvalitetstillverkare till mycket konkurrenskraftiga priser. Beställ din keps av oss idag och ha den i handen efter 1-2 arbetsdagar om vi har den i lager. Undrar du mer om en keps eller en hatt som du ser här, klickar du bara på produkten ifråga. Har du ytterligare frågor så är du välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst.

Skydda dina ögon med kepsens skärm

Särskilt om du ska ut och vandra i natur där solen skiner extra starkt som t.ex. i fjällvärlden på vår, höst eller vinter där kombinationen snö och sol gör att dina ögon behöver extra skydd. Kombinera kepsen med ett par polariserade solglasögon för att få ett bra skydd både för ögon och huvud! Du hittar många olika typer av kepsar och några hattar ovan för olika miljöer och temperaturer. Vill du extra skydd mot starkt solsken kan vi rekommendera någon av våra kepsar med extra solskydd i nacken eller en av de praktiska hattar vi har i sortimentet.

Det är inte bara för äventyr en keps är ett bra val utan även vid stilla aktiviteter som fiske då man exponerar huvud och ögon för stark sol i flera timmar. Det är viktigt att se över solskydd och att vara förberedd även om det skulle vara en grå dag när du väl beger dig ut. Vädret kan snabbt slå om och för dessa tillfällen är det bra att vara förberedd. Vi har kepsar i ett flertal stilar och material vilket gör att flertalet kan finna någonting som passar för ändamålet.

Populära varumärken

Laddar…