20% rabatt på träningskläder & löparskor* | Kod: SWEAT20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Norrøna & Mountain Equipment. Dras från rek. pris. Gäller t.o.m. 9/10-2022.

Mössor

-30%
-20%
-30%
-50%
-30%
Nyhet
-30%
-40%
-30%
-25%
-30%
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Bästsäljare

-30%
Nyhet
-30%
-30%

Mössor i olika modeller anpassade för de flesta temperaturer och miljöer. Du hittar mössor anpassade både för barn och vuxna i den här sektionen. Valet av mössa är någonting som kräver eftertanke och kunskap om den miljö man kommer vistas i. Detta är framförallt ett faktum för äventyrare. Att på ett smidigt och enkelt sätt skydda öronen och på samma gång hindra värme från att fly kroppen, är viktigt när man rör sig i minusgrader! Även i nollgradigt, eller till och med i plusgrader, är detta viktigt då vinden snabbt kyler ner.

Bula

Ett kanadensiskt märke som sedan 1983 har producerat mössor av hög kvalitet. Företaget började med mössor men har under åren även börjat tillverka underställ, handskar och strumpor m.m. Namnet ”Bula” kommer från ”bula bula” en hälsningsfras från Fiji som betyder ”ett bra liv, hälsa och lycka”. En mössa från denna tillverkare kommer garanterat hålla dig varm på vandringen, i skidbacken eller under promenaden.

Glöm inte mössan i kyligt väder

Huvudet är den del av din kropp som om det är oskyddat förlorar mest värme. Det är därför klokt att ha med sig några olika mössor vid längre vistelser utomhus, så att du kan anpassa din huvudbonad efter temperatur och aktivitet. Se till att ha med dig en riktigt tjock mössa att sätta på sig under raster precis som att du sätter på dig dunjackan eller annat förstärkningplagg på överkroppen när du rastar. Förvara dina mössor lättåtkomligt så att du snabbt kan byta. Ett förslag är att du har med dig minst två olika mössor på vandringen, förslagsvis en vindtät mössa eller en balaclava och sedan en turkeps med nedfällbara öronlapppar. Då kan du variera din huvudbonad på ett bekvämt sätt. Blir det riktigt kallt så sättar du på dig båda mössorna samtidigt. Att ha en tunn mössa på huvudet när du sover i din sovsäck kan även det vara skönt i riktigt kall väderlek.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…