Avdelning:

Färg:

Mer...

Storlek - Skor och strumpor:

Mer...

Storlek:

Tillverkare:

Sandaler


Sortering:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3:


Vi har sandaler anpassade för alla dina olika typer av fritidsaktiviteter i vårt sortiment. Ett par bekväma och anatomiskt korrekta sandaler är mycket bekväma på promenader samt dagsvandringar på sommaren, med lättare packning. En sandal skall sitta bekvämt och stötta foten på ett bra sätt. En kvalitativ sandal håller tuffa promenader utan att släppa i sömmar eller tappa komfort. Outdoorexperten.se är en av Sveriges största nätbutiker inom fritidssegmentet, vi tillhandahåller högkvalitativa produkter från ledande tillverkare. Klicka dig in på respektive sandal för att läsa mer och se bilder på diin favoritsandal.

Sandaler för många användningsområden

En sandal har, med sin öppna design, oslagbar ventilation och det finns flera modeller som har grövre sula. Våra sandaler sitter bra på din fot och tål regelbunden användning och riktiga vandringar därtill. Som flera frilufts-orienterade produkter har dessa utvecklats kraftigt de senaste åren och de är inte bara för hemmabruk. Tvärtom! Sulan är i princip samma som på en fritidssko, vilket ger dig bra grepp. Många av våra sandaler stödjer även din fot på rätt ställen så att du inte bara kan njuta av att känna vinden fläkta på stora delar av din fot utan även gå med komfort.

Salomon & Merrell

Salomon är ett franskt märke som föddes i de franska alperna 1947 som producerar sport- och främst skidutrustning med kvalitet anpassade för krävande miljöer. En sandal från denna tillverkare kommer både vara bekväm och hålla under många år. Merrell är en annan tillverkare vars sandaler vi säljer. Märket grundades i USA 1981 när två chefer hos skidtillverkaren Rossignol bestämdes sig för att börja tillverka vandringskängor i egen regi. Den teknik som krävs för att tillverka vandringskängor av hög kvalitet är även applicerbar på att tillverka sandaler.

Populära varumärken

Laddar…