Avdelning:

Färg:

Storlek - Skor och strumpor:

Mer...

Storlek:

Tillverkare:

Mer...

Skotillbehör


Sortering:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 4:


Här hittar du detaljer, vårdmateriel samt andra tillbehör till dina skor/kängor. Var noga med att välja rätt produkter och ta hänsyn till vilket material som kängan/skon är tillverkad av. Vissa skotillbehör är framtagna för specifika material och varumärken medan andra är universalprodukter. Du hittar även praktiska halkskydd, skosnören samt innersulor m.m. här.

Halkskydd

Vi har flera olika halkskydd i vårt sortiment. – En smart produkt för dig som vill slippa halka runt och riskera fall när det är halt ute. Springyard Steady är ett av de halkskydd vi säljer, det passar både jogging- samt promenadskor och är anpassade för att sitta kvar även när du springer. Totalt hittar du sju dubbar på varje halkskydd. Dessa dubbar är tillverkade av härdat stål och går även att byta när du väl slitit ut dem. Varje år inträffar ett flertal olyckor till följd av halka. Ett bra halkskydd är en enkel försäkring som innebär oinskränkt möjlighet till motion även under vintertiden.

Att tänka på innan du ger dig ut på vandring

Innersulor är en färskvara som ska bytas ut med jämna mellanrum för att komforten inte skall avta. Att byta innersulor gör även att dina skor håller längre då innersulan suger upp svett från din fot. Byter du inte ut sulan blir den mättad och mer salt från ditt svett tas upp av skon. Tänk på att alltid ta ut innersulorna när du torkar ur dina kängor. Detta vare sig om du är ute i naturen, och stoppar ner kängorna i sovsäcken, eller om det är när du kommit hem. Att byta ut slitna skosnören och att ta med dig ett par extra vid längre vandringar är även det ett bra tips.

Populära varumärken

Laddar…