20% rabatt på hela vandringssortimentet* | Kod: AUTUMN20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från rek. pris. Gäller t.o.m. 5/10-2022.

Handskar

-30%
-30%
-20%
-25%
-30% Sealskinz All Weather Shooting Glove - En vattentät jakthandske till dam och herr från Sealskinz!
-35% Black Diamond Wind Hood Gridtech Gloves - Fleecehandske med väderresistent överdrag för damer och herrar
-31%
-30% Sealskinz All Weather Hunting Glove - En vattentät jakthandske för herr och dam från Sealskinz!
-25% Fingervante som går att göra om till tumvante.
-35%
-20% Black Diamond Midweight Wooltech Gloves - Innerhandskar i ull och fleece för damer och herrar
-36%
-20%
-20% Black Diamond Heavyweight Wooltech Gloves - Supervarma innerhandskar
-20%
-32% Black Diamond Dirt Bag Gloves - Skid- och arbetshandskar
-20% Hestra Army Leather Heli Ski - 5 Finger - Vattentät skidhandske
-20%
-20%
-20%
-22%
Visar sida 1 av 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 8

Bästsäljare

-20%
-31%
-20%
-22%
-35% Black Diamond Wind Hood Gridtech Gloves - Fleecehandske med väderresistent överdrag för damer och herrar
-25%

Att välja rätt handskar när du ska ut på vandring är viktigt då dina händer behöver hållas varma och torra. Både med tanke på bekvämlighet och för att undvika förfrysningsskador vid lägre temperaturer. Vi har många olika typer av handskar i vårt sortiment, alla av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Ett grundläggande tips är att välja fingerhandskar om du ska använda dina handskar i något mindre kalla miljöer och tumvantar om du behöver en handske för ännu lägre temperaturer. Klicka dig in på produkterna ovan för få mer information om dem.

Black Diamond

Företaget har sedan 1957 producerat framförallt klättrings- och skidutrustning. Du hittar även produkter mer allmänt menade för friluftsliv i deras sortiment. Märket erbjuder ofta banbrytande teknik/material i sina produkter. Deras handskar är marknadsledande och är funktionellt designade i de senaste materialen.

Vård av läderhandskar

Läderhandskar ska precis som kängor vårdas för att bibehålla sin funktion och livslängd. Skrubba av skinnet med ljummet vatten och en borste, låt sedan handskarna torka i rumstemperatur och smörj sedan in dem med fett. Enklaste sättet att smörja in dina handskar är med dina fingrar och en putsduk, du gnider tills lädret är mättat. Gör det gärna på kvällen innan du ska använda handskarna så hinner fettet absorberas av materialet innan de utsätts för väder och vind. Samma som för läderkängor gäller rörande torkning av läderhandskar, torka dem aldrig i för höga temperaturer.

Rumstemperatur är den temperatur du ska hålla dig till vid torkningen. Aldrig för nära en öppen eld, på ett element eller i en torktumlare. Ett bra tips är att fästa handskarna på utsidan av ryggsäcken med en karbinhake vid fördelaktig väderlek för torkning under vandring. Behöver du tvätta dina handskar ska du göra det med tvål och ljummet vatten medan de sitter på din hand. Krama sedan ur vattnet försiktigt.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…