Avdelning:

Tillverkare:

Actionkameror

Sortera på:

Produkter per sida:

Actionkameror

Vill du dokumentera din paddling, ditt downhillcyklande eller offpiståket? Då är det en actionkamera du behöver. Från att ha varit en specialpryl så har actionkameran blivit en storsäljare bland vanliga konsumenter då priserna har gått ner. I vårt sortiment hittar du många olika varianter, alla från etablerade tillverkare och vi har även en mängd praktiska tillbehör som ökar möjligheten att filma och bidrar till ytterligare användningsområden. En bra actionkamera gör stor skillnad när man skall filma hastiga rörelser i hård terräng.

Vad är en actionkamera?

En actionkamera är en liten videokamera som även kan fota. Kameran är inbakad/skyddad på ett grundligt vis, vilket gör att den tål stötar och vatten väl. De flesta av de här kamerorna har extrema vidvinkel-linser så att du får med mycket och vidvinkeln reducerar även upplevelsen av de skakningar som naturligt förekommer då ju kameran är tänkt att vara monterade på en hjälm eller ett cykelstyre etc. Skärpedjupet blir även stort med vidvinkel, nackdelen är att även ett större objekt känns förhållandevis litet redan på 50 meters avstånd och bilden blir lite uttänjd så att t.ex. träd upplevs som något böjda på håll. Utnyttja det stora utbud av fästanordningar som vi har i vårt sortiment för olika typer montage. Actionkameran gör det möjligt för dig att dokumentera de mest fartfyllda och blöta händelserna i ditt liv.

Tålig utrustning

Det är viktigt att en actionkamera kan hantera den belastning den utsätts för! Vanligtvis används dessa både vid vatten och under vintersport då fukten är en faktor att ha med sig i tanken. Inte sällan är dessa kameror utformade för att klara stor vattenpåfrestning och vissa kan även användas för att filma under vatten. Se till att sätta dig in i handböckerna för din kamera för att veta vilka gränser som råder för att den skall hålla.

Populära varumärken

Laddar…