Avdelning:

Funktion:

Färg:

Löpskotyp:

Storlek:

Storlek - Skor och strumpor:

Mer...

Tillverkare:

Mer...

Vinterskor

-

Sortera på:

Produkter per sida:

1795 kr 1167 kr
1995 kr 1297 kr
1195 kr 777 kr
1395 kr 1046 kr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 4

Vinterskor är tillverkade för att klara låga temperaturer och användning ute i naturen. Ofta har dessa utmärkt sula och avvisar vatten på ett bra sätt. Dessutom är de utformade för att ge en behaglig upplevelse trots dess grövre stil! Gällande vinterskor ska du tänka på att det kan vara praktiskt med skor som är några storlekar för stora om du vill få in extra sockor när det blir riktigt kallt. Fundera även på vilka temperaturer du vill att de ska klara av. Sedan anpassar du ditt val av sko utifrån behov.

Baffin & Icebug

Baffin grundades 1997 i Canada och tillverkar skodon anpassade för att användas i tuffa miljöer. Vinterskorna från denna tillverkare är inspirerade av inuiternas tradition att tillverka stövlar av sälskinn i flera lager. Även om man inte använder sig av skinnlager, har denna flerlagersprincip stora fördelar och resultatet blir funktionella skor vilka håller bra även i sträng kyla.

Icebug har blivit kända för sin högkvalitativa löparskor med dubbar. Du som vill löpträna utomhus under vinterhalvåret och förbli i det närmaste opåverkad av halt underlag bör prova dem. Numera tillverkar även Icebug skor för sommarbruk som har sulor av speciellt framtagen gummi som ger extra friktion mot hala underlag som våta klippor. Lopp där du både simmar och springer har de senaste åren blivit populära, Icebug tillverkar skor även för dem. Vinterskor från detta företag har snabbt blivit populära och man ser en större efterfrågan.

Varma skor för herr, dam & barn

Vintrarna är långa i Sverige och ju längre norrut du befinner dig i vårt avlånga land desto längre blir de som bekant. För att hålla temperatur och humör uppe är det viktigt att ha riktiga vinterskor som inte släpper igenom vatten eller kyla. Det finns nu ett antal moderna material som transporterar bort fukt vilket gör att fötterna mår bättre. Vi har skor för vinterbruk anpassade för både herrar, damer och barn.

Populära varumärken

Laddar…