20% på regnkläder, skalplagg och stövlar*
Kod: 20RAIN | *Ej Norrøna & Härkila. Från rek. pris t.o.m. 2021-10-20.
 » 

Långfärdsskridskoåkning

Med rätt utrustning kan du känna dig trygg på isen när du åker långfärdsskridskor. Här hittar du t.ex. räddningslinor, isdubbar och pjäxor.

-21%
-21%
-19%
-17% Buff Polar - En varm halskrage till dam och herr från Buff.
-17% Buff Polar - En varm halskrage till dam och herr från Buff.
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Bästsäljare

Nyhet
Nyhet

Utforska vintern på långfärdsskridskor

Nybörjare eller van åkare spelar ingen roll; här hittar du allt du behöver för att kunna njuta av en tur på långfärdsskridskor oavsett tidigare erfarenhet. Att åka långfärdsskridskor är både kul, utmanande och ger dig en möjlighet att se våra magiska vintrar från ett nytt perspektiv. Det är också en härlig familjeaktivitet - därför hittar du pjäxor, skridskor och säkerhetsutrustning för såväl barn, dam och herr hos oss. Välj bland kända varumärken som Lundhags, Zandstra, Alpina & Fischer.

Säkerheten är högsta prio på skridskoturen

Eftersom du färdas på ett rörligt underlag som kan skifta från dag till dag, är säkerheten är A och O när du åker långfärdsskridskor. Är du nybörjare rekommenderar vi att du åker med din lokala långfärdsskridskoklubb för att lära dig hur du använder din säkerhetsutrustning, samt hur du hjälper andra om olyckan skulle vara framme. 

När du är kunnig nog att börja utforska isen utanför träffarna med skridskoklubben, är det fortfarande extremt viktigt att du aldrig åker ensam. Att du har med dig en kamrat eller inte kan vara den avgörande faktorn om du skulle gå igenom isen. För bästa förutsättningar att genomföra en lyckad räddning bör ni alltid ha med er isdubbar med visselpipa, räddningslina och skridskoryggsäck med grenrem. För att i bästa mån förhindra en olycka, bör ni också ha med er bl.a. ispikar för att kunna testa isen ju längre bort ni kommer från land. Kom även ihåg att packa ned ett fullständigt ombyte och handduk (i drybags) i din skridskoryggsäck, så att du snabbt kan komma i torra och varma kläder om du blir genomblöt!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…