20% kängor, stövlar och skor*
Kod: BOOTS | *Ej produkter märkta "exkluderad vara", Meindl & Härkila. Från rek. pris t.o.m. 2021-12-02.
 » 

Jaktradio

Jaktradio

Det finns mycket man ska tänka på när det kommer till val av jaktradio. Det viktigaste är att man kollar upp information om den jaktradio man vill köpa så den erbjuder de funktioner som krävs. Det finns ett stort utbud så att hitta en bra och högkvalitativ jaktradio är ingen svårighet. Det finns vissa saker man bör tänka på när man ska köpa en jaktradio. Det viktigaste är att man ser till att undersöka vilken standard ens eget jaktlag använder så att den jaktradio man själv har är kompatibel med de andras. 155 MHz är den standard som är vanligast förekommande, men även 31 MHz är en vanlig standard. Dessa två är inte kompatibla med varandra.

Det som är så bra med en jaktradio i jämförelse med en telefon är att den fungerar alldeles utmärkt trots täta skogsområden plus att den är vattentät, stöttålig, har längre batteritid. Vanligtvis är en jaktradio utrustad med smarta extrafunktioner som är lämpade just för livet i vildmarken.

Med en jaktradio kan man räkna med att den går att tappas, slängas, bli blöt och att den kan vara med länge i skogen utan att batteriet dör. Med denna slags funktioner kan man slappna av och känna sig trygg med att man har med sig en pålitlig radio ut under jakten.

Vidare är det såklart en stor fördel att man kan ha en öppen kanal för kommunikation. Detta möjliggör för en stor grupp människor, som ett jaktlag, att kommunicera på ett smidigt sätt.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…