Tillverkare:

Trebenstolar

Sortering:

Produkter per sida:

Trebenstolar

Med en trebenstol får man en extra behaglig tur i vildmarken. Det är inte bara under jaktturen det passar bra att ha med sig en trebenstol, utan det är lika välkommet under en vanlig friluftstur. Trebenstolar har den trevliga funktionen att de faktiskt blir mer och mer bekväma ju mer man använder dem, så det är ett trevligt inköp då man kan räkna med att ha den med sig ut fler gånger under många år framöver.

Att kunna slå sig ner på sin trebenstol under fisketuren eller jakten är väldigt skönt. Med en trebenstol bär du enkelt med dig komfort av högsta klass utan att det är besvärligt eller tungt och krångligt. Det är enkelt och funktionellt, precis som det ska vara med friluftsutrustning i allmänhet.

Det är även kul att köpa en trebenstol av den enkla anledningen att det är en riktig klassiker inom outdoor- och friluftsliv.

Ibland vill man bara sitta ner en liten stund utan att behöva sitta direkt på marken och då kommer den smidiga trebenstolen väl till pass. Det kan även vara ett bra tillskott i packningen om man ska ut med någon som inte är så van vid friluftsliv och som gärna sitter ner bekvämt. Vidare är det perfekt för alla som har problem med knän eller rygg.

Trebenstol Kvadraten är en väldigt populär variant av trebenstol och vi på Outdoorexperten säljer både i höjden 50 cm och 70 cm. Här kan ni även hitta Trebenstol Walkman om ni föredrar den framför Kvadraten.

Populära varumärken

Laddar…