Avdelning:

Färg:

Storlek - Skor och strumpor:

Mer...

Tillverkare:

Mer...

Stövlar

Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Här nedan hittar du vårt sortiment av stövlar av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Alla noga utvalda för olika kön, åldrar och användningsområden. Du hittar bl.a. märken som Tretorn, Nokian, Le Chameau och Härkila. Med ett par gummistövlar med grova sulor tar du dig fram i naturen och med ett par halksäkra seglarstövlar håller du fötterna torra när är ute på sjön. Ska du ut och vandra föreslår vi att du väljer ett par gummistövlar med greppsäker sula, stötdämpning och ankle-fit system. Ankle-fit systemet låser fast din häl, vilket gör att du går mer stabilt med stövlarna samt att risken för skoskav minskar drastiskt. När du väljer dina stövel bör du i första hand tänka på var och när du ska använde dem. Klicka på respektive stövel nedan för att få mer information om just den stöveln.

Att tänka på när du väljer stövlar:

Högt eller lågt skaft Ett högt skaft skyddar bättre medan ett lågt passar bättre på sommaren du en sådan stövel är svalare att bära. Den låga stöveln är även lättare att ta på/av sig.

Mönstrad eller slät sula En slät sula är bekväm att gå i, men stöveln blir hal att gå med på glatta ytor som snö och is. Undantag är seglarstövlar som har en förhållandevis slät sula, men den är anpassad för att ha bra grepp på båtdäck.

Neoprenförstärkt skaft eller inte Ett neoprenförstärkt skaft ger större vridstyvhet och en något stelare stövel. Detta gör att gummit oftast håller längre då det inte viker sig lika lätt och att du får en varmare stövel. Endast gummi i skaftet ger en svalare stövel som inte håller riktigt lika länge (detta gäller framförallt stövlar med högt skaft).

Strumpa eller socka Undvik strumpor i bomull när du använder dina stövlar. Välj istället en funktionssocka eller en yllesocka för bättre komfort.

Populära varumärken

Laddar…