20% rabatt på hela vandringssortimentet* | Kod: AUTUMN20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från rek. pris. Gäller t.o.m. 5/10-2022.

Stövlar

-

-38%
-23% Tretorn Terräng - Gummistövlar för både damer och herrar
-23%
-25%
-29%
-25%
-31%
-23%
-23% Vattentäta regnstövlar
-25% Högskaftade stövlar för både damer och herrar
-30% Låga, vattentäta stövlar
-20% Vinterstövlar för damer och herrar
-25%
-21%
-44%
-22%
-30%
-23%
-20% Fodrade vinterstövlar
-22%
-33% Viking Foxy Vinter
-37%
-23% Vinterstövlar för herrar
-25%
-28%
-30%
-23%
-20% Reima Vimpeli är en vattentät vinterstövel för barn
-20% Fodrade gummistövlar till vintern för både damer och herrar
-30%
-32%
-25%
-25% Tretorn Wings - Gummistövlar för både damer och herrar
-32% Viking Arctic 2.0
-20%
-25%
-45% Reima Yura är ett par väldigt varma vinterskor för barn
-35% Tretorn Gränna - Gummistövlar för barn
-25%
-35%
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Bästsäljare

-38%
-23%
-23% Tretorn Terräng - Gummistövlar för både damer och herrar
-25%
-30% Låga, vattentäta stövlar
-29%
-31%
-23%
-44%
-25% Högskaftade stövlar för både damer och herrar

Här nedan hittar du vårt sortiment av stövlar av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Alla noga utvalda för olika kön, åldrar och användningsområden. Du hittar bl.a. märken som Tretorn, Nokian, Le Chameau och Härkila. Med ett par gummistövlar med grova sulor tar du dig fram i naturen och med ett par halksäkra seglarstövlar håller du fötterna torra när är ute på sjön. Ska du ut och vandra föreslår vi att du väljer ett par gummistövlar med greppsäker sula, stötdämpning och ankle-fit system. Ankle-fit systemet låser fast din häl, vilket gör att du går mer stabilt med stövlarna samt att risken för skoskav minskar drastiskt. När du väljer dina stövel bör du i första hand tänka på var och när du ska använde dem. Klicka på respektive stövel nedan för att få mer information om just den stöveln.

Att tänka på när du väljer stövlar:

Högt eller lågt skaft Ett högt skaft skyddar bättre medan ett lågt passar bättre på sommaren du en sådan stövel är svalare att bära. Den låga stöveln är även lättare att ta på/av sig.

Mönstrad eller slät sula En slät sula är bekväm att gå i, men stöveln blir hal att gå med på glatta ytor som snö och is. Undantag är seglarstövlar som har en förhållandevis slät sula, men den är anpassad för att ha bra grepp på båtdäck.

Neoprenförstärkt skaft eller inte Ett neoprenförstärkt skaft ger större vridstyvhet och en något stelare stövel. Detta gör att gummit oftast håller längre då det inte viker sig lika lätt och att du får en varmare stövel. Endast gummi i skaftet ger en svalare stövel som inte håller riktigt lika länge (detta gäller framförallt stövlar med högt skaft).

Strumpa eller socka Undvik strumpor i bomull när du använder dina stövlar. Välj istället en funktionssocka eller en yllesocka för bättre komfort.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…