Tillverkare:

Bulvaner

Sortering:

Produkter per sida:

189 kr 132 kr

Bulvaner

Genom att använda bulvaner när du är ute och jagar maximerar du dina möjligheter att locka till dig djuret. Du måste naturligtvis se till att ha bra kvalitet på dina bulvaner och att hålla dig väl skymd i gömslet. Behärskar du en grundnivå av jakt och använder bulvaner på rätt sätt, kommer du dock ha garanterat större förutsättningar att lyckas under din jakt.

En bulvan ska av förklarliga skäl vara så naturtrogen som möjligt. Små detaljer kan göra stor skillnad för hur en bulvan uppfattas och har man en eller flera bulvaner som inte är perfekta in på detaljnivå, kan detta ge sämre jaktlycka. De bulvaner som finns här, har valts ut för sin kvalitet och har flera fina detaljer. Man kan välja att köpa bulvaner en och en, eller i paket om flera.

Det är viktigt att man tar hand om sina bulvaner mellan jakttillfällena. Man måste se till att hålla dem rena och tvätta dem efter varje jakt. Utan kontinuerlig rengöring och hantering, tappar de i utseende vilket kan inverka i fråga om dess funktion.

Populära varumärken

Laddar…