PRE SEASON SALE | UPP TILL 60%
Fynda förra årets produkter till grymma priser

Dufflar & bagar

Dufflar & Bagar

Väskor, bagar och dufflar finns i en rad olika utföranden som alla har samma ambition. Att möjliggöra enkel transport av kläder och utrustning. Under vandring och äventyr som ställer höga krav på rörlighet är ryggsäcken ofta ett bra val. Bagar och dufflar är däremot oöverträffade när det gäller att packa för båt- eller bilfärd. Ytterligare en faktor värd att nämna är att dessa väskor tar minimal plats när de är tomma. Vissa dufflar, bland annat Flyweight Duffel från The North Face, är utformade för att kunna rymmas i en jackficka när de inte behövs.

Dufflar för havet

Oavsett om du skall bege dig in i en monsun, paddla kajak eller hissa segel, bör du räkna med att packningen utsätts för väta. För dessa strapatser är vattentäta dufflar och bagar att rekommendera. Ett fullgott vattenskydd utgörs av kombinationen materialval och funktioner. Rullförslutningar, svetsade sömmar, limmade/tejpade sömmar och vattentäta dragkedjor är vanliga åtgärder för att hålla väskan torr invändigt. Vattensäkra dufflar och bagar finns från ett flertal varumärken som du hittar här hos oss.

Utifrån behov

Även om många dufflar och bagar är mindre i volym än ryggsäckarna, finns undantag. Du kan hitta bagar som rymmer omkring 65 liter och naturligtvis finns även mindre alternativ för den som så önskar. För de som väljer en större modell finns ibland även möjligheten att använda bärremmar. Detta innebär att väskan kan bäras som en ryggsäck. Dock utan det stöd som kommer med en klassisk sådan.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…