20% extra rabatt på allt inom vandring och camping* | Kod: CAMP20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från nuvarande pris. T.o.m. 15/8-2022.

Skidryggsäckar

-20%
-15% Pieps Jetforce Bt Pack 25L - Lavinryggsäck med airbag och Bluetooth
-41% Black Diamond Jetforce UL Pack 26L - Skidryggsäck med airbag
-15% Pieps Jetforce Bt Pack 35L - Lavinryggsäck med airbag och Bluetooth
-20%
-31%
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Skidryggsäckar

Med en skidryggsäck kan du enkelt ge dig ut på en spännande dagstur närhelst du vill. Du kan enkelt packa ner det mest nödvändiga i en skidryggsäck och det du inte får plats med behövs helt enkelt inte. Detta då skidryggsäckar är designade med mycket tanke och stor kännedom om skidåkarens behov. Likt andra väskor för friluftsliv är skidryggsäckar utformade med fokus på funktion och komfort. Användaren skall enkelt kunna nå föremål i väskan och risken för fukt och nötning bör vara obefintlig. Det är stor skillnad på ryggsäckar för vandring och rena skidryggsäckar. De tidigare är till för att bära med sig all nödvändig packning för en längre tid. Bärsystemen är också framtagna för ändamålet. Skidryggsäckar är ofta mindre i storleken och med bärsystem som är anpassat för skidåkning. Vidare återfinns en rad fästanordningar för såväl skidor som brädor. För den med intresse av längre turer finns även större skidryggsäckar. Välkommen att botanisera i vårt utbud.

Väl utformade

Praktiska egenskaper som utmärker bra skidryggsäckar är att de har en smidig lösning för att bära skidorna. Vidare är det viktigt att det finns smarta lösningar för förvaring av utrustning som snöspade, isyxa, skidglasögon, stavar och hjälm. Några av de mer avancerade skidryggsäckarna är designade på ett sådant sätt så att det finns diverse fack och fickor, remmar och bälten så att man lätt kan förvara och surra fast den utrustning man vill ta med sig. Många av skidryggsäckarna som tillverkas idag är förberedda för vätskesystem så att man kan använda sin ryggsäck även i detta syfte. Många har upptäckt hur ett vätskesystem underlättar friluftsvistelsen. Enkel åtkomst till utrustningen i allmänhet är en av de viktigaste delarna av designen. Skidryggsäckar behöver vara i smart design för att kunna funka även i backen. De flesta av skidryggsäckarna har därför en kroppsnära design som gör att ryggsäcken sitter bra mot kroppen när man rusar nedför backen i snabbt tempo.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…