10% extra rabatt på kläder, skor & kängor
KOD: OUT23
Se villkor.

Overaller

-25%
/images/product/medium/74539.jpg
Love
True
-20%
/images/product/medium/75200.jpg
GreenLake
True
-48%
/images/product/medium/69862.jpg
False
-56%
/images/product/medium/64738.jpg
False
-37%
/images/product/medium/47851.jpg
DeepDive
True
8848 Altitude Karel Min Suit är en overall för små barn
-55%
/images/product/medium/64886.jpg
False
-44%
/images/product/medium/66368.jpg
False
-62%
/images/product/medium/50300.jpg
False
Isbjörn Penguin Snowsuit är en snöoverall för barn
/images/product/medium/75718.png
False
-20%
/images/product/medium/77390.jpg
False

Här hittar du vårt sortiment av overaller, vilket för tillfället endast är riktat till barn och juniorer. En overall är ett heltäckande plagg som gör det svårare för ditt barn att få snö och annat i den skarv som alltid uppstår mellan jacka och byxor. Plagget hjälper kroppen att hålla en jämn temperatur och är ett utmärkt val för outdoorvistelser i snö och vinter. Vi har samlat overaller för barn från kända tillverkare till mycket bra priser.

Isbjörn of Sweden 

Märket Isbjörn of Sweden grundades 2005 på Ingarö i Stockholms skärgård. Fokus ligger på att producera funktionskläder för barn med omsorg om naturen. Kläderna finns i storlekar passande för barn upp till 14 år. En overall från detta märke är perfekt för ditt barn att leka i på dagis eller på helgutflykten. Plagg som låter ditt barn utforska och leka fritt i naturen. 

Förutom ytteroveraller av funktionella material så hittar du bl.a. fleeceoveraller och regnställ för barn i vårt sortiment.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…