Avdelning:

Färg:

Storlek - Barn:

Mer...

Tillverkare:

Overaller


Sortering:

Produkter per sida:Här hittar du vårt sortiment av overaller, vilket för tillfället endast är riktat till barn och juniorer. En overall är ett heltäckande plagg som gör det svårare för ditt barn att få snö och annat i den skarv som alltid uppstår mellan jacka och byxor. Plagget hjälper kroppen att hålla en jämn temperatur och är ett utmärkt val för outdoorvistelser i snö och vinter. Vi har samlat overaller för barn från kända tillverkare till mycket bra priser.

Isbjörn of Sweden & Reima

Märket Isbjörn of Sweden grundades 2005 på Ingarö i Stockholms skärgård. Fokus ligger på att producera funktionskläder för barn med omsorg om naturen. Kläderna finns i storlekar passande för barn upp till 14 år. En overall från detta märke är perfekt för ditt barn att leka i på dagis eller på helgutflykten. Plagg som låter ditt barn utforska och leka fritt i naturen. Reima grundades i Finland redan 1944, då med inriktning mot tillverkning av arbetskläder för kvinnor. Det var svårt att få tag i tyg under kriget så lösningen blev material från snödräkter från finska armén samt överblivna tält från USA:s armé. Så småningom lades tillverkningen om mot barnkläder, ytterkläder och sportplagg. Fokus låg på att tillverka barnkläder av hög kvalitet som ändå var så prisvärda att folk hade råd med dem trots den fattiga efterkrigstid som rådde i landet. Idag råder andra tider och ett större utbud av material finns. Reima tillverkar idag overaller av hög kvalitet som låter ditt barn röra sig fritt så att de kan leka utomhus oavsett väder.

Förutom ytteroveraller av funktionella material så hittar du bl.a. fleeceoveraller och regnställ för barn i vårt sortiment.

Populära varumärken

Laddar…