PRE SEASON SALE | UPP TILL 60%
Fynda förra årets produkter till grymma priser

Klänningar

-23%
/images/product/medium/78465.jpg
FoggyMountain
True
-23%
/images/product/medium/78448.jpg
FrostGreen
True
/images/product/medium/78479.jpg
BigBlueLight
True
-41%
/images/product/medium/77669.jpg
AbundanceEveningMauve
True
-20%
/images/product/medium/75587.jpg
False
-35%
/images/product/medium/67202.jpg
False
-20%
/images/product/medium/78778.jpg
False
-21%
/images/product/medium/61541.jpg
False
-52%
/images/product/medium/63374.jpg
False
-43%
/images/product/medium/72527.jpg
False
/images/product/medium/75597.jpg
False

Klänningar

Behöver du en bekväm klänning för en varm sommardag? Då har du kommit rätt, vi har här samlat flera klänningar av funktionella och bekväma material. Vi har bl.a. klänningar i vårt sortiment som är tillverkade av lätt stretchmaterial som torkar snabbt, perfekt att dra över din baddräkt eller din bikini efter en varm dag på stranden. Klicka dig in på klänningarna ovan för att få veta mer om dem.

Klänningar från ledande friluftsmärken

Ett av de företag vars klänning vi säljer är den svenska tillverkaren Houdini. Ett svenskt outdoor-företag som grundades 1993 som bara producerar funktionella friluftskläder med minimal miljöpåverkan. Ett annat märke som är representerade bland våra klänningar är Patagonia, ett världsomspännande företag som är känt för sin höga kvalitet, innovativa materialval och precis som Houdini har lagt fokus på att minimera miljöpåverkan. Märket grundades 1973 av Yves Chouinard i USA. Från början var märket inriktat på kläder för klättring men har senare utökat sitt sortiment med kläder anpassade mot ett flertal sporter som bl.a. surfning, skidåkning mfl. Ett annat märke vars klänningar vi säljer är Prana. En tillverkare som erbjuder anpassningsbara, snygga och ekologiska kläder som du kan bära varje dag. Ett plagg från Prana designas med en aktiv livsstil i åtanke. Prova en av deras bekväma och snygga klänningar, du kommer inte ångra dig.

Klänningens historia

Ordet klänning kommer från det plagg som bars av av både män och kvinnor utanpå kjorteln (tunika) fram till medeltiden. Sedan började plagget endast bäras av kvinnor i först tvådelad form för att på 1700-talet börja få den helskurna form som vi idag förknippar med ordet klänning. Välj en praktisk och snygg klänning ur vårt sortiment!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…