Avdelning:

Färg:

Storlek:

Storlek - Barn:

Mer...

Storlek - Handskar:

Storlek - Mössor och Hjälmar :

Storlek - Skor och strumpor:

Mer...

Tillverkare:

Mer...

Underklädestyper:

Badkläder

Sortera på:

Produkter per sida:

2195 kr 1098 kr
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Bekväma och praktiska badkläder hittar du här från kända tillverkare som har kvalitet som gemensam nämnare. Det finns en stor variation mellan de olika material som används i badkläder och man hittar över tid sin favorit. Viktigt är att välja rätt storlek för att badkläderna skall sitta bra även när de blir blöta. För den som vistas vid havet eller sjöar kontinuerligt är flera uppsättningar en rekommendation. Det innebär att du alltid har torra badkläder och att du inte behöver förlita dig på att de skall hinna torka mellan baden.

Design och kvalitet

Flera av de företag som tillverkar badkläder, är också måna om att de skall vara miljövänliga och inte bidra till negativ påverkan. I takt med att nya material börjar komma, kan en miljömedveten produktion bli regel istället för ett undantag! Badkläder skall hålla under flera säsonger och ett bra sätt att förlänga tiden är att torka kläderna ordentligt och att inte packa ner blöta plagg.

Tips när du provar bikini:

- Åker bikini-överdelen upp i ryggen? Då har den en för stor omkrets eller så är axelbanden för hårt spända. - Är kupkanterna lösa? Prova en mindre kupa. - Väller bysten ut? Bh-kupan är för liten. - Skär axelbanden in i axlarna? Prova en överdel med bredare axelband. Under sommaren finns det i Sverige många trevliga möjligheter till bad. Har du inte badat i t.ex. en källsjö så kan vi varmt rekommendera det. Vattnet i dem är extremt klart då tillflödet inte är en å eller bäck. Vattnet istället kommer upp ur marken, renat av sand och sediment.

Populära varumärken

Laddar…