20% rabatt på hela vandringssortimentet* | Kod: AUTUMN20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från rek. pris. Gäller t.o.m. 5/10-2022.

Kjolar

-20%
-20%
-30%
-25%
Nyhet
-25%
-70%
Nyhet
-30% Skhoop Alaska Long Down Skirt - En varm täckkjol i dun till dam från Skhoop!
-25%
-25%
Nyhet
-25%
-33%
-25%
-45% Skhoop Sandy Short Skirt - En sportig täckkjol till dam från SKHOOP!
-25%
Nyhet
-25% Craft Storm Thermal Skirt W, värmande kjol
-30% Icebreaker Wmns Helix Skirt - Kjol isolerad med merinoull för damer
-42% Skhoop Mini Down Skirt - En varm dunkjol till dam från SKHOOP!
-70% Maloja Turbinascam. - En varm vinterkjol till dam från Maloja!
-20%
-20%
-30%
-46% La Sportiva Comet Skirt W, träningskjol
-20%
-45% Skhoop Mini Skirt - En varm täckkjol till dam från SKHOOP!

Kjolar

Här har vi samlat kjolar lämpliga för friluftsbruk. Detta plagg är ofta associerat med vardagsklädsel men det finns en uppsjö kjolar som tagits fram med friluftsaktiviteter och utevistelse som användningsområde. Perfekt för sommardagen eller om du bara vill ha en kjol som ser lite kärvare ut. Produkter av hög kvalitet till bästa pris är som vanligt vad vi erbjuder dig. Du hittar bl.a. fodrade kjolar och kjolar av funktionsmaterial via denna sida och kan enkelt få information om tillgång och priser.

Kjolar för friluftsbruk

Välj en funktionell och praktisk täckkjol som ger dig extra isolering i skidbacken eller på vandringen. Flera av kjolarna ovan har ett vind- och vattenavstötande yttermaterial som även isolerar de kroppsdelar den täcker.

Det finns många praktiska fördelar med kjolar och täckkjolar har kommit att bli en favorit hos många som uppskattar utevistelser även i kyla. Kjolen utgör ett extraskydd och skall ses som ett bra komplement till täckbyxor eller andra fodrade plagg. Inte som ett alternativ till dessa om det rör sig om längre vistelser eller vandring i snö. Tack vare de moderna material som finns att tillgå är detta plagg en bra möjlighet för den som inte vill tumma på smidighet eller stil ens i det fria! Har du några frågor som rör vårt utbud eller användningsområden för våra plagg är du välkommen att kontakta oss. Outdoorexperten har en tradition av att tillhandahålla utrustning för friluftsentusiaster och äventyrare både i Sverige och utomlands.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…