Avdelning:

Färg:

Storlek:

Mer...

Storlek - Barn:

Mer...

Tillverkare:

Mer...

Kjolar

Sortera på:

Produkter per sida:

Kjolar

Här har vi samlat kjolar lämpliga för friluftsbruk. Detta plagg är ofta associerat med vardagsklädsel men det finns en uppsjö kjolar som tagits fram med friluftsaktiviteter och utevistelse som användningsområde. Perfekt för sommardagen eller om du bara vill ha en kjol som ser lite kärvare ut. Produkter av hög kvalitet till bästa pris är som vanligt vad vi erbjuder dig. Du hittar bl.a. fodrade kjolar och kjolar av funktionsmaterial via denna sida och kan enkelt få information om tillgång och priser.

Kjolar för friluftsbruk

Välj en funktionell och praktisk täckkjol som ger dig extra isolering i skidbacken eller på vandringen. Flera av kjolarna ovan har ett vind- och vattenavstötande yttermaterial som även isolerar de kroppsdelar den täcker.

Det finns många praktiska fördelar med kjolar och täckkjolar har kommit att bli en favorit hos många som uppskattar utevistelser även i kyla. Kjolen utgör ett extraskydd och skall ses som ett bra komplement till täckbyxor eller andra fodrade plagg. Inte som ett alternativ till dessa om det rör sig om längre vistelser eller vandring i snö. Tack vare de moderna material som finns att tillgå är detta plagg en bra möjlighet för den som inte vill tumma på smidighet eller stil ens i det fria! Har du några frågor som rör vårt utbud eller användningsområden för våra plagg är du välkommen att kontakta oss. Outdoorexperten har en tradition av att tillhandahålla utrustning för friluftsentusiaster och äventyrare både i Sverige och utomlands.

Populära varumärken

Laddar…