Tillverkare:

Gömslen

Sortera på:

Produkter per sida:

Gömslen

Ofta är det som så att man sitter stilla både länge och väl under jakt. Man behöver då såklart ha bra utrustning som hjälper en att både kamouflera sig och att ha det bekvämt under långa perioder. Det finns kvalitativ jaktutrustning som gör detta. Gömslen ska först och främst kamouflera jägaren, men ett gömsle ska även skapa ett behagligt rum för jägaren mitt i skogen. Gömslet ska vara en plats där man slipper mygg och flugor som stör och där man sitter torrt och vindstilla utan vare sig regn eller vind. Ett gömsle ska naturligtvis även på ett effektivt sätt dölja rörelse och minska spridning av vittring.

Den här sortens produkter är även populära bland fotografer, så det är inte bara jaktintresserade som får ta del av dessa funktionella och trevliga uppfinningar som gömslen av olika slag ändå måste sägas vara. Gömslen passar både jägaren och fotografen, det enda som skiljer dem åt är deras syfte med att vara ute i skog och mark.

Olika gömslen tar såklart olika stor plats att packa ner och beroende av hur mycket plats man har passar ett gömsle bättre än ett annat. Det är upp till var och en som använder sig av gömslen att välja den sort som passar en själv bäst.

Populära varumärken

Laddar…