Avdelning:

Färg:

Storlek:

Storlek - Barn:

Mer...

Tillverkare:

Mer...

Västar

Sortera på:

Produkter per sida:

1695 kr 1186 kr
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Vi har västar som värmer och som gör dig synlig, samlade i den här sektionen. Produkter från kända tillverkare som Canada Goose, Silva, Haglöfs och Bergans. En varm väst är perfekt för dig som vill ha ett smidigt förstärkningsplagg. Våra reflexvästar gör att du syns ordentligt på löprundan eller när du sitter på skotern. Vi har även västar som är designade för att användas när du åker skidor eller springer i kallare klimat. Västen ger optimal rörelsefrihet samtidigt som den håller kroppen varm. Ett bra plagg som kompletterar övriga kläder.

Canada Goose & Haglöfs

Canada Goose tillverkar idag jackor, vantar, mössor och västar m.m. som är anpassade för kallt väder, en del produkter mer extrema än andra. De har dock funktionalitet och hög kvalitet som gemensam nämnare. Trots namnet används mest dun från änder i deras produkter. Företaget grundades 1957 av Sam Tick som Metro Sportswear. Från 1985 såldes jackorna under namnet Snow Goose, först under början av 1990-talet fick produkterna namnet Canada Goose på den europeiska marknaden. Haglöfs grundades 1914 i Sverige av Wiktor Haglöf och företaget är idag störst på friluftsutrustning i Skandinavien. Förutom västar så produceras idag mer än 500 andra friluftsprodukter. 1987 delades dåvarande Haglöfs upp i två delar, Haglöfs och Sacci. Sacci fokuserade på utrustning åt räddningstjänst och militär medan Haglöfs fortsatte tillverka den typ av produkter som de producerar än idag. Sedan 2010 ägs Haglöfs av det japanska sko- och klädföretaget Asics.

Beställ din väst av oss - enkelt & snabbt

En väst kompletterar din klädsel på ett mycket praktiskt sätt då den saknar armar vilket gör att den värmer din bål utan att vara bylsig runt dina armar. Perfekt när du vill värma din bål lite extra, t.ex. vid längdskidåkning eller andra aktiviteter där det blir enklare med så rörliga armar som möjligt.

Populära varumärken

Laddar…