Tillverkare:

Trofesköldar

Sortering:

Produkter per sida:

Trofésköldar

Trofésköldar är det vanliga och klassiska sättet att visa upp sina troféer. De flesta aktiva jägare har troféer hemma och det är någonting som vi alla har sett på ett eller annat sätt. Att skapa troféer är däremot inte någonting vi alla behärskar.

Trofésköldar finns i en mängd olika utföranden för att de på bästa sätt ska kunna passa olika personers smak och tycke. Man kan välja olika slags material, form eller tjocklek för att det ska passa ens smak och tycke. Vissa gör sina egna sköldar medan andra föredrar att köpa färdiga trofésköldar. Oavsett vilken grupp just du tillhör så är det alltid kul att våga chansa lite och göra någonting med sina troféer som man inte vanligtvis gör. Då utbudet är stort så finns denna möjlighet, så se till att ta dig en ordentlig titt på utbudet innan du bestämmer dig för vilken sorts trofésköld du vill använda.

Ek är ett populärt material för trofésköldar och det är vanligt både med ljus ek och mörk ek. Det finns olika trofésköldar för olika vilt. Man kan köpa trofésköldar som är speciellt framtagna för exempelvis älg, vildsvin, kronhjort, dovhjort, rådjur och bäver.

Exempel på hur man mäter är att för exempelvis vildsvinsbetar se till att mäta genom att lägga dem på bordet och 1 cm från nederkant. Därefter mäter man bara enkelt tvärsöver för att se vilken storlek av trofésköld man behöver.

Populära varumärken

Laddar…