20% på valfri jacka!
Kod: JACK20 | *Ej Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-12.
 » 

Buffar

Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Buffar

Här hittar du våra buffar. Ett plagg som är mycket versatilt, och kan bäras som: halsduk, bandana, mössa, pannband, armband och balaclava m.m. En Buff är en sömlös tub tillverkad av microfiber, syntettyg, ull eller flamsäkra material. Sömlösheten gör att du minimerar risken för utslag och hudirritationer när du bär plagget. Vi har både enfärgade och mönstrade buffar i vårt sortiment. Klicka på produkten du är intresserad av för större bilder och mer information om. Oavsett vart ni styr kosan för ert äventyr, är detta en följeslagare som ofta kommer väl till pass under vistelsen!

Buffen kommer ursprungligen från Spanien

Namnet Buff kommer från namnet på företaget som tillverkar dem, Original Buff S.A. som skapade plagget 1991 i sina lokaler utanför Barcelona. Buffen skapades från början för motorcyklister. Grundaren Joan Rojas ville ha ett plagg som skyddade nacken och huvudet när han körde motorcykel. Namnet Buff är en förkortning av det spanska ordet bufanda som betyder scarf. Genom att endast använda material av hög kvalitet har företaget Buff revolutionerat marknaden för den här typen av plagg. Fabriken där alla buffar tillverkas är belägen i Spanien alldeles under företagets huvudkontor. Detta arrangemang ger en mycket kort produktionskedja vilket ger stor kontroll över den färdiga produkten. Med alla de olika material du kan välja din Buff i och dess praktiska design får du ett plagg som när du väl provat det, inte kan vara utan. Oavsett om du använder det på vandringen, promenaden eller under paddlingsturen.

Du som inte har provat att bära en Buff när du är ute på vandring eller för den delen promenaden under de kyligare delen av året bör testa. Du kommer garanterat bli överraskad över hur bekvämt det är och även hitta många sätt att bära plagget utefter vilka förhållanden som råder. Har du frågor om våra olika modeller är du välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…