10% extra rabatt på ett helt köp*
Ange koden EXTRA10. Se villkor och shoppa här!

Halsdukar

-41%
/images/product/medium/50879.jpg
False
Buff Original - En multifunktionell buff till dam och herr från Buff.
/images/product/medium/75969.jpg
TrueBlack
True
/images/product/medium/71010.jpg
False
/images/product/medium/75980.jpg
False
/images/product/medium/67267.jpg
GreenCamo
True
-35%
/images/product/medium/76872.jpg
DesolveZero
True
/images/product/medium/70495.jpg
False
-23%
/images/product/medium/75202.jpg
Navy
True
/images/product/medium/76689.png
HighVisOrange
True
/images/product/medium/70268.jpg
False
/images/product/medium/65561.jpg
False
/images/product/medium/50862.jpg
False
Buff Windproof - En vindtät halskrage till dam och herr från Buff.
/images/product/medium/76408.jpg
False
/images/product/medium/69598.jpg
False
/images/product/medium/70253.jpg
False
/images/product/medium/76334.png
False
/images/product/medium/41766.jpg
False
Multifunktionell tubhalsduk för både män och kvinnor
/images/product/medium/76943.jpg
False

Halsdukar

En halsduk värmer inte bara, den förseglar din kropp från kall luft som annars kan sippra in genom halsen på din jacka eller din anorak. Vi har här nedan samlat vårt utbud av halsdukar. Du hittar både produkter av mer traditionellt snitt samt de med mer alternativa snitt. Välj material för den miljö du har tänkt att använda din halsduk i för att få så bra effekt som möjligt. En halsduk tillverkad av ull är att rekommendera om du har tänkt använda den under lite mer strapatsartade förhållanden då ullen värmer även efter det att den har blivit blöt. För andra miljöer är såväl bomull som fleece bra fibrer som värmer och hindrar kyla från att påverka ditt tillstånd negativt. Längd och material är det viktigaste i valet mellan de halsdukar som finns till försäljning. En lång halsduk kan värma såväl axlar som bröst beroende på hur man väljer att använda den.

Röjk & Pelle P

Röjk Superwear är ett svenskt varumärke som grundades 2010. Halsdukarna härifrån sys av egenutvecklade material med innovativa och funktionella lösningar. Plagg från Röjk har vunnit flera priser, något som visar att det unga märket har förmågan att leverera produkter som på allvar kan konkurrera med mer etablerade aktörer på marknaden. Cecilia Petterson, dotter till Pelle Petterson grundade klädmärket Pelle P 2002. Pelle är bl.a. känd för sina framgång inom tävlingsegling. Kollektionerna från märket består av sjö- och skidkläder samt fritidskläder. Tillverkarens mål är att producera plagg som gör att du får ut maximalt av alla dina friluftsupplevelser. De halsdukar du hittar här ovan håller alla hög kvalitet, välj en som passar dina behov!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…