Tillverkare:

Lerduvekastare

Sortering:

Produkter per sida:

Lerduvekastare

Med en lerduvekastare kan man på ett enkelt och smidigt sätt öva upp sina färdigheter när det kommer till skytte. Här hos oss på Outdoorexperten finns det lerduvekastare som passar lika bra för den erfarne skytten som för nybörjaren inom skytte.

Lerduvekastare finns i en mängd olika utföranden och modeller. Man kan välja allt från de enklaste till väldigt avancerade modeller och varianter. Oavsett vilken sorts lerduvekastare man använder sig av, är det definitivt ett av de allra bästa sätten att öva upp sin förmåga att skjuta. För vissa så är lerduveskyttet i sig en sport, vilket gör att många köper lerduvekastare endast för nöjet det ger att skjuta just lerduvor.

Det finns både handhållna kastare och stora karuseller som skytteklubbar använder. Många köper även de mer avancerade varianterna för privat bruk.

Det är även vanligt att ta med sig egna manuella lerduvekastare till skyttebanan. Är man nybörjare kan man ta sig en titt på en film för att på så sätt få en bild av hur det fungerar. Man kan såklart även se till att ta med sig någon kunnig person för introduktion.

Populära varumärken

Laddar…