20% rabatt vid köp över 2000kr* | Kod: OUT20
*Ej Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-09-20.
 » 

Cykelväskor

-30%
-19%
-16%
-17%
-16%
-30%
-18%
-16%
-19%
-18% Vaude Trailframe - Lätt cykelväska med 8 liters bärkapacitet och utmärkt väderskydd
-30% Vaude Aqua Front Light - Vattentät cykelväska
-17% Vaude Silkroad Plus (i-Rack) - En liten men rymlig cykelväska
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Bästsäljare

Cykelväskor

Cykelväskor finns i många olika utföranden. Det finns bland annat parväskor, enkelväskor, styrväskor, sadelväskor, underrörs- och överrörsväskor. Det är upp till dig vilken du själv föredrar och beroende av vad för slags cykling du ska ge dig ut på, kan olika alternativ vara att rekommendera. När man cyklar vill man inte att varken väskor, solglasögon eller vattenflaskor är i vägen. Idag finns det en mängd olika produkter som är designade med detta i åtanke. Oavsett om det är ett vätskesystem, ett par solglasögon, en extraslang eller en pump du vill ha med dig, kan du räkna med att vi har en väska för jobbet!

För alla väder och situationer

För att en cykelväska ska vara lämplig för alla väder, och för att den ska klara av olika terräng, krävs det både att den är av bra kvalitet samt att den är smart designad. Utbudet cykelväskor har växt kraftigt under senare år och det finns goda möjligheter att anpassa väska efter tillfälle. För kortare turer är små väskor ett utmärkt val. Dessa kan fästas så att de inte har någon inverkan på cyklingen. Vid längre turer finns balanserade och bra sadelväskor som tar stor packningsvolym. Precis som med annan friluftsutrustning handlar det mycket om nytänkande och funktion. Detta även inom framtagandet av cykelväskor och man kan se många fantastiska innovationer som har varit banbrytande inom lösningar för cykelväskor.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…